18.2022 Aug.

Ipari épületbontás gördülékenyen!

épületbontásAz épületbontás profi szakemberek közreműködésével gyors és problémamentes. Bízza ránk a feladatot, csapatunk kellő tapasztalattal rendelkezik!

Bizonyos helyzetekben nem igazán mondható gördülékenynek egy ipari épületbontás. A munkálatokat gyakran az engedélyek hosszas beszerzése akadályozhatja, de az is előfordulhat, hogy a nem megfelelő eszközök miatt lehet csak lassabban haladni a feladatokkal. Az ilyen körülmények sokszor okozhatnak konfliktust, hiszen a megrendelőknek fontos, hogy minél hamarabb megtörténjen a bontás, így a terület a terveknek megfelelően, rövid időn belül további felhasználásra kerülhet. Ha az embernek lényeges szempont a gördülékenység, és elkerülné a kényes vitás szituációkat, a legjobb, ha profi szakemberekre bízza az épületbontást!

Csapatunk több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik az épületbontás terén. Minden eszköz, szaktudás rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy a munkafolyamatok gördülékenyen, a terveknek megfelelően haladhassanak. Semmi sem jelenthet számunkra kihívást, szeretnénk, ha minél több elégedett ügyfelet tudhatnánk magunkénak, ezért a maximumot nyújtjuk a munkánkban. Az ipari épületbontást körültekintően, lelkiismeretesen végezzük. Kézi, gépi vagy akár robbantásos módszer is szóba jöhet. Az engedélyek miatt sem kell aggódni, ugyanis a munkálatok ezen részét is ránk bízhatja. Felkészült, profi csapatunkkal minden olyan helyzetet, tényezőt elkerülhet, amelyek megnövelnék a bontás idejét, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz a munkánkkal és a szolgáltatással egyaránt.

Az ipari épületbontással kapcsolatban rugalmas, megbízható szolgáltatást biztosítunk, bízza ránk a munkálatokat, és nincsenek akadályok! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk. Ha a jövőben is szüksége lenne a bontásban szakszerű segítségre, hívhat bennünket újból, folyamatosan elérhetők vagyunk. Kérdéseivel bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Geppartner - 2022-08-18 09:05:14
18.2022 Júl.

Ipari épületbontás szakszerűen, a biztonság megteremtéséért!

Ipari épületbontás szakszerűenIpari épületbontás szakszerűen, a biztonságos körülmények megteremtéséért. Az épületbontás nem gyerekjáték, bízza tapasztalt, felkészült csapatra!

Az épületbontásról egyesek úgy vélik, hogy semmilyen különösebb előkészültségre, tapasztalatra nincs szükség ahhoz, hogy neki lehessen állni az ezzel kapcsolatos munkálatoknak. A bontás hiába tűnik elsőre egyszerűnek, az igazság az, hogy nem lehet a véletlenre bízni a kivitelezést. Nagyon sok mindenre szükség van ilyenkor, elég csak a különböző berendezésekre vagy az engedélyekre gondolni. Rendkívül balesetveszélyes minden elővigyázatosság nélkül belevágni a bontásba. A legjobb, ha tapasztalt szakemberek foglalkoznak ezzel, akiknek minden eszköz, tudás rendelkezésükre áll a biztonságos munkafolyamatok megvalósításához. Amennyiben Ön is szeretné megtalálni a megfelelő csapatot az ipari épületek bontásához, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Cégünk fő tevékenységi köréhez tartozik az épületbontás, aminek keretein belül többféle létesítménnyel kapcsolatban állunk rendelkezésre. Ipartelepek komplett bontását is vállaljuk, ahol a legapróbb tényezőkre is odafigyelünk annak érdekében, hogy ne történjen baj, vagy ne alakulhassanak ki kockázatos helyzetek. Munkánkat a legszigorúbb szakmai követelmények szerint végezzük, a szabályok betartása mellett. Az engedélyekről sem feledkezünk meg, nélkülük nem is célszerű hozzálátni a munkálatokhoz. Felkészültségünk, szaktudásunk lehetővé teszik azt is, hogy csarnokok bontásában, illetve speciális épületbontásban is részt tudjunk venni. Ebbe a körbe sorolhatók az acélváz szerkezetű csarnokok, acélcsarnokok, továbbá a vas-beton szerkezetű épületek bontása is. A munkálatokat tőrözéssel, lángvágásos technológiával, vagy roppantással kivitelezzük.

Az épületbontásban is élen járunk, bízza ránk a munkát, és minden a legnagyobb rendben lesz! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, vagy szeretné ránk bízni a bontást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Geppartner - 2022-07-18 09:44:21
27.2022 Jún.

Ipari épületbontás: robbantással jobban megéri?

ipari épületbontásAz ipari épületbontást meg lehet oldani robbantással is! A robbantás profi módszer, ami számos esetben bizonyul hasznosnak.

Egy épületbontás megtervezésekor olyan tényezőket kell figyelembe vennie a megrendelőknek, mint a bontáshoz szükséges idő vagy az erre szánt költségek. A gazdaságos kivitelezés a legtöbb esetben a kiemelt szempontok közé tartozik, de a körülmények és a lehetőségek döntenek abban, hogy mennyit kell szánni egy ipari épületbontás kivitelezésére. A robbantás bizonyos esetben olcsóbbnak bizonyulhat. Mikor számít gazdaságos megoldásnak egy robbantásos ipari épületbontás megrendelése?

A robbantás még az engedélyek beszerzésével és az előkészületekkel együtt is rövidebb idő alatt elkészül, mint a gépi vagy kézi felszereléssel történő bontás. A költségek ebben az esetben kisebbek lehetnek, ha csarnokok bontása vagy ipartelepek komplett bontása a cél. Ez persze csak akkor tud megvalósulni, hogy ha a körülmények is adottak. A bontásra váró építési anyag típusa, mennyisége, a környező terület biztonságának megőrzése is hatással van a lehetőségekre és a gazdaságosság megtartására. A robbantásos ipari épületbontásnál  kevesebb időre kell az épületbontással megbízott csapat idejét és erőforrásait igénybe venni. A kifejezetten kemény, nagy méretű, vastag anyagokkal a kézi vagy gép bontás eszközei hosszabb idő alatt boldogulnak, magasabb költségek mellett. A robbantás hatósugara nem érinti a teljes területet a bontás környezetében, ennek köszönhetően maradnak olyan építőanyagok, amiket a későbbiekben még fel lehet használni, illetve értékesíthetőek. 

Az ipari épületbontás azok közé a szolgáltatások közé tartozik, amiből körültekintően kell választani. A biztonság mindenek előtt való, de ezt csak profi szakemberek tudják elérni. Forduljon bizalommal az ipari épületbontással foglakozó cégünkhöz, ha megbízható csapatot keres robbantásos vagy egyéb, hagyományos vagy speciális épületbontáshoz! Hallgassa meg az árajánlatunkat az ipari épületek bontásához a weboldalunkon szereplő, egyik elérhetőségünkön!

Geppartner - 2022-06-27 12:31:44
25.2022 Máj.

Ipari épületek bontása robbantással

ipari épületek bontásaAz ipari épületek bontásának egyik módja a robbantásos bontás. A módszer elterjedt, de nagy szakértelmet követel meg a kivitelező cégtől!

A speciális épületbontás kategóriájába minden, olyan építménynek a lebontása beletartozik, amik méretüknél vagy anyaguknál fogva különleges bánásmódot igényelnek. Az acél felhasználásával készült, illetve a vas-beton szerkezetű épületek esetében nem vezetnek célra a hagyományos módszerek. Általában a roppantásos, lángvágásos technológia vagy a tőrözés azok a megoldások, amiket az ipari épületek bontásánál bevetnek a szakemberek. Azonban ezek sem mindig hatékonyak, illetve nem biztos, hogy önmagukban eredményesek. Az ipari épületek bontása robbantással is lehetséges. A csarnokok bontása vagy az ipartelepek komplett bontása rendhagyó módon, ezzel a módszerrel is megrendelhető.

Az ipari épületek bontása nem egyenlő a rombolással és a töréssel, zúzással, maga a robbantásos technológia sem ezt a célt szolgálja. Mivel ez a legdrasztikusabb és legkockázatosabb megoldás, alaposan meg kell fontolni, hogy valóban szükség van e rá. Az ipari épületek bontásához akkor választható a robbantás, ha az épület nem lakott és nem beépített területen található. A robbanás ereje ugyanis hatással van a környezetre, könnyen kárt tehet más épületekben is. Az alkalmazott robbantástechnológia, az időzítés és a tervezés segítségével alacsony rezgés éri a területet. A robbantás egyszer történik, de több, kisebb robbanás követi egymást. Az ipari épületek bontása így sokkal gyorsabban zajlik és az újrahasznosítható építőanyagból is több marad.

Az ipari épületbontást profi kivitelezéssel tudja megrendelni tőlünk. Keressen minket bizalommal, ha fontos Önnek, hogy az épületbontás ne csak gyors legyen, hanem szabályszerű és ebből következően biztonságos is! A csapatunkat tapasztalt szakemberek alkotják, akik a munkájukban kiemelkedő színvonalat teljesítenek. Amennyiben aktuális egy ilyen munka, csak lépjen kapcsolatba velünk és egyeztessünk időpontot a megadott elérhetőségeink egyikén!

Geppartner - 2022-05-25 09:35:12
19.2022 Ápr.

Ipari épületek bontása acél építőanyaghoz!

ipari épületek bontásaAz ipari épületek bontása acélszerkezetes épületeknél is biztonságosan történik. Az acélszerkezetet speciális technológiával lebontjuk és szelektáljuk.

A csarnokok bontása és az ipartelepek komplett bontása egy kategóriába sorolható, ha épületbontásról beszélünk. Az ipari épületekben közös például az olyan építőanyag, ami komoly felkészültséget és profi gépparkot igényel. Az ipari épületbontásnál nem lehet átlagos felkészültséggel és az egyszerű épületbontáshoz használt eszközökkel, berendezésekkel célt érni. Az ipari épületek bontásánál a biztonság elsődleges szempont. Ez szintén igaz az olyan épületekre, amik részben vagy teljes egészében acélszerkezetes ingatlanok. Az acél egyike a legerősebb anyagoknak, amit az építőiparban rendszeresen használnak. Az acélszerkezetű épületek családi házak is lehetnek, de jellemzően mezőgazdasági, ipari épületek készülnek belőlük. Tárolók, csarnokok, lovardák stb. formálódnak szinte tiszta acélból. Az építésük időhatékony, a bontásuk szintén lehet egyszerű, ha a megfelelő kézbe kerül.

Az ipari épületek bontásával foglalkozó cégeknek ismerniük kell azt az építőanyagot, amivel dolgozni fognak és azokat az építési technológiákat is, amiket ezekhez az épületekhez használtak. A tőrözéses, lángvágásos és a roppantásos technológia alkalmazása célravezető  a bontásnál. Az ipari épületek bontása gördülékenyen és felesleges kockázatok nélkül zajlik, ha a bontás megtervezett, módszeres és mindenekelőtt profi.

Az ipari épületek bontását meg tudja rendelni tőlünk, egy olyan vállalkozástól, ami hatékonyan dolgozik, szabályszerű épületbontást végez határidőre, szakmailag kiemelkedő tudással rendelkező kollégákkal!

A speciális épületbontásban nagy tapasztalattal rendelkező cég vagyunk, aminek nem jelent kihívást egy épület szakszerű és nem utolsó sorban biztonságos lebontása. Amennyiben érdekelt ezen a területen és szüksége van az ipari épületbontás szolgáltatásunkra, csak vegye fel a kapcsolatot velünk! Az ipari épületek bontására is egyedi árajánlatot tudunk alkotni az ügyfeleinknek.

 

Geppartner - 2022-04-19 09:56:16
17.2022 Már.

Speciális épületbontás ipari létesítményekhez!

speciális épületbontásA speciális épületbontás képzett szakembereket és fejlett technológiát igényel! Bízzon meg minket az ipari épületbontással és mi elvégezzük a munkát határidőre!

A csarnokok bontása vagy az ipartelepek komplett bontása olyan feladat, amit csak egy felkészült cég tud kivitelezni. Az ipari épületek mérete eltérő egy átlagos épületéhez képest, de abban is különböznek más épületekről, hogy a felépítésükhöz használt építési anyagokban is eltérhetnek. Egy csarnokhoz, gyárhoz, egy üzem felépítéséhez nagyobb mennyiségben használnak olyan építési anyagot, aminek a későbbi elbontásához a speciális épületbontás eszközeit kell alkalmazni. Milyen alapanyagokról beszélünk? Ilyen építési anyag például a vasbeton vagy az acél és a belőlük készült vastag, erős falak, vázszerkezetek. A speciális épületbontás nem olyasmi, aminek felkészületlenül neki lehet esni. Komoly technológiai háttér szükséges az épületbontás, ilyen a  lángvágásos technológia, a tőrözés, illetve a roppantásos technológia is.

speciális épületbontás nem igényel hosszabb időt, mint egy egyszerű épületbontás, persze csak akkor, ha a fentebb felsorolt technológiák egyikével vágnak bele a munkába. Mi jól tudjuk, mi kell a feladathoz, mert rendszeresen végzünk ilyen megbízásokat. Nem hagyjuk, hogy Ön kifusson az időből, az épület, aminek lejárt az ideje, a megbeszélt időre eltűnik a föld színéről. A csapatunk, a gépparkunk, a tapasztalatunk mind garantálja az időre elkészülő, speciális épületbontást!

speciális épületbontásban nem ismerünk akadályokat, hiszen megvan minden eszközünk ahhoz, hogy azokat leküzdjük. A ránk bízott munkát maradéktalanul elvégezzük és az ipari épületek bontását magas szakmai színvonalon csináljuk, méghozzá annak figyelembe vételével, hogy a megrendelő milyen határidővel szeretne végezni a bontással. Amennyiben felkeltette az érdeklődését az egyik szolgáltatásunk, már csak a kapcsolatot kell felvennie velünk. Érdeklődjön a részletekről és ismerje meg az ajánlatunkat a megadott elérhetőségeink egyikén!

Geppartner - 2022-03-17 09:38:06
15.2022 Feb.

Speciális épületbontás acélhoz, vas-beton falakhoz!

speciális épületbontásspeciális épületbontások közé sorolható az ipari épületek bontása. Az ipari épületbontáshoz speciális technológiára van szükség azért, hogy biztonságos és sikeres legyen a bontás.

Az épületbontás kiterjedhet lakóépületre, irodaházra, üzemekre, csarnokokra, gyárakra, közintézmények épületeire stb. Az egyes épületek külön csoportba sorolhatóak az alapján, hogy milyen technológiát kell alkalmazni az épületbontás során. A speciális épületbontás tehát egy külön kategóriát képvisel, ahová azokat a tevékenységeket sorolhatjuk, amik speciális eszközöket követelnek meg. Az ipari épületek bontása a speciális épületbontásoknak felel meg. A csarnokok bontása vagy az ipartelepek komplett bontása, de a gyárak elbontása szintén ennek a kategóriának felel meg. A speciális épületbontást abban az esetben kell megrendelni, ha például az elbontandó épület olyan építési anyagokból áll, amik a hagyományos technológiával szemben ellenállóbbak. A vas-beton falakból álló vagy vas-betont is tartalmazó épületek ilyenek. A speciális épületbontás eszközeit kell segítségül hívni akkor is, ha a kijelölt épület acélváz szerkezetű. Az acélszerkezetű épületeket csarnoknak, üzemnek, különféle melléképületnek is használják, mert a felépítésük gyorsan elkészül és nagyon  megbízhatóak hosszú távon is. Az erős és időjárásálló acélvázat nem egyszerű azonban lebontani. A szétszerelés helyett a lángvágásos technológia hatékony speciális épületbontást tesz lehetővé. A vas-beton falak és épületek elbontását szintén hatékonyan, biztonságosan lehet kivitelezni az olyan, speciális épületbontáshoz alkalmazott technológiákkal, mint a roppantásos és a tőrözéses technológiák.

Forduljon bizalommal az ipari épületbontással is foglalkozó csapatunkhoz, tudunk segíteni üzemek, csarnokok, ipari telepek elbontásában! A tevékenységünket felkészült szakemberek, modern felszerelés használata támogatja és emeli magas színvonalra. A speciális épületbontáshoz további információkat nyújtunk az érdeklődőknek, a weboldalon szereplő telefonszámon és üzenetben is. Keressen minket bizalommal, ha épületbontás a cél!

Geppartner - 2022-02-15 09:46:48
19.2022 Jan.

Speciális épületbontás: amikor a hagyományos eszközök nem elegendőek

speciális épületbontásokspeciális épületbontásra - értelemszerűen - speciális helyzetekben van szükség, amikor a hagyományos eszközök és módszerek már nem felelnek meg.

Az épületbontás még egy régi családi ház esetében is bonyolult és munkaigényes feladat, de egy ipari csarnok ennél lényegesen nehezebb. A vasbeton, illetve az acélváz elbontása speciális eszközök és berendezések használatát igényli, emellett pedig szakértelemre és a bontott anyagok szelektálására is szükség van.

Ipari épületeknél ez utóbbi különösen fontos, hiszen olyan anyagokat is meg lehet találni egy ilyen helyszínen, amelyeket egy családi, vagy társasház esetében nem, és ezek közül nem egy különleges elbánást igényel. A hulladékkezelés tehát itt is fontos, és - mivel esetenként akár az egészségre ártalmas anyagok, például azbeszt is található egy régi ipari épületben - a speciális épületbontások során komoly szakértelemre is szükség van, és a biztonsági előírások szigorú betartását is szem előtt kell tartani.Érdemes tehát az ipari épületek bontásához egy olyan vállalkozás szolgáltatásait igénybe venni, amely nem csak a szükséges engedélyekkel és gépparkkal, de szakértelemmel is rendelkezik a speciális épületbontás terén.

speciális épületbontások körébe sorolható az acélcsarnokok, acélváz szerkezetű csarnokok, valamint a vasbeton szerkezetű épületek bontása, amit törőzéssel és lángvágásos, illetve roppantásos technológiával végzünk. E módszerek segítségével szinte minden épület lebontható, és, ha mégsem, akkor a robbantásos technika is bevethető végső megoldásként. Természetesen a speciális épületbontáshoz is rendelkezünk minden engedéllyel, tehát, ha olyan ipari épület bontására van szükség, ami a hagyományos módszerekkel nem lehetséges, érdemes bennünket választani!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a speciális, ipari épületbontással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Geppartner - 2022-01-19 15:51:50
20.2021 Dec.

Az ipari épületbontás és a hulladékok kezelése

ipari épületbontásAz ipari épületbontáskor a hulladékok sorsa az egyik fő kérdés. A hulladék kezelés már a bontás idején megkezdődik!

Az ipari épület, ipari ingatlan, mint kategória olyan ingatlanokra vonatkoztatható, amiket gyártásra, valamilyen technológiai folyamat kiszolgálására létesítettek. Az ipari épületben a konkrét tevékenységgel összefüggő, technológia található meg. Szorosan véve a raktárak is az ipari épületek közé tartoznak.

Az ipari épületbontás a lakossági, szociális, egészségügyi stb. ingatlanok bontásához hasonló folyamatban zajlik. Az egyik fő különbséget a hulladék szempontjából lehet meghatározni. Az alapvető alapanyagokon kívül még olyan hulladék is szelektálásra és elszállításra vár, ami egy lakóházban nem található meg. Éppen emiatt az ipari épületbontás a speciális kategóriába sorolható. A speciális jellegnek köszönhető, hogy különleges odafigyeléssel kell lebonyolítani a teljes épületbontást.

Az elbontandó épület teljes egészében eltűnik a helyéről, tehát minden anyagot, megmaradt elemet, berendezést el kell távolítani és azokat a megfelelő helyre kell szállítani. Ez szintén a bontást végző csapatnak a felelőssége. Egy ipari épületbontásra szakosodott cégnek rendelkeznie kell minden eszközzel és információval ahhoz, hogy a bontás minden lépését el tudják végezni.

A helyszíni felmérés, az engedélyek, valamint a bontás módjának kiválasztása az első fázisba tartozik. Amikor megkezdődik maga az ipari épületbontás, akkor kell a hulladék kezelés kérdését is megvitatni. Az ipari épületbontás alkalmával minden egyes hulladékot megfelelően szelektálni kell. A szelektálás a hatályos szabályok alapján történik. A hulladék egy része még újrafelhasználható lehet, ezért ezeket külön kell összegyűjteni és eljuttatni arra a helyre, ahol el tudják végezni az újrahasznosítást. A másik gyűjteménybe a már csak hulladéknak jó anyagok kerülnek. Az építőanyagok mellett a technológia is elbontásra kerül. Az ipari épületbontásban a berendezések, kábelek, tárolók, fémek is kikerülnek az épületből, ezeket szintén selejtezni kell.

Ha ilyen bontásban jártas csapatot keres, lépjen kapcsolatba velünk!

Geppartner - 2021-12-20 10:57:41
22.2021 Nov.

Ipari épületbontásban a maximumot tudjuk nyújtani!

ipari épületbontásAz ipari épületbontás megbízhatósága a szakember gárda tudásán és rutinján múlik. A munkát elvégezzük magas színvonalon, ha ránk bízza a projektet.

Az épületbontás számos buktatót rejt magában. Az engedélyek beszerzése vagy a munkagépek kiválasztása, a helyszín felmérés és a pontos kivitelezés is azok közé a részletek közé tartoznak, amik befolyásolják a bontás végeredményét. Az ipari épületbontás is a komoly rutint és szervező készséget megkövetelő munkák közé tartozik. Súlyos költségekkel kell elszámolnia és a megnövekedett idővel is szembe kell néznie akkor, ha egy olyan céget kér fel az ipari épületbontásra, ami az elvárt színvonalat nem képes teljesíteni.

Bizonyára nem szeretne kicsúszni a határidőkből vagy a szükségesnél több energiát fektetni a szervezésbe. Gondoljon bele, hogy mennyit számít egy professzionális munkát végző csapat segítsége! Az ipari épületbontásban már évek rutinjával rendelkezünk. Alaposan felkészülünk és a bontást a megfelelő eszköz és személy igénnyel végezzük el. Ügyelünk arra, hogy a helyszín egyedi jellemzőihez igazítsuk az ipari épületbontás elkészítését. Ránk számíthat, ha precíz és  tempós bontást tervez a szabályok és előírások betartásával. Nem hagyjuk figyelmen kívül az ügyfél igényeit és a helyszíni jellemzőket sem. Ha a projekt úgy kívánja, akkor szelektív, robbantásos, illetve nagy tömegű bontást is tudunk kivitelezni. Egy ilyen feladat sok kockázatot rejt magában, ezért mi sem vesszük félvállról. Engedélyek nélkül sosem fogunk bele egyetlen épületbontásba sem!

Forduljon bizalommal a csapatunkhoz, ha nem szeretne szembesülni egy olyan hosszadalmas és kihívásokkal teli projekttel, mint amilyen a rosszul megszervezett és kivitelezett épületbontás! Nézze meg a honlapunkon az eddigi munkáinkat, hogy meggyőződhessen arról, megbízhat a szaktudásunkban! A weboldalunkon szerepelnek az elérhetőségeink, ezeken tud a kollégáinkkal kapcsolatba lépni, ha felkeltettük az érdeklődését! Az ipari épületbontásra minden érdeklődőnek személyre szabott árajánlatot küldünk.

Geppartner - 2021-11-22 12:32:47
07.2021 Okt.

Az ipari épületbontás költségeiről

ipari épületbontásAz ipari épületbontást költséghatékonyan bonyolítjuk le! A bontásra ne költsön sokat, csak annyit, amennyit szükséges!

Az ipari épületek általában nem maradnak kihasználatlanul. Ha egy épület ideje lejárt és már nem működtetik irodaházként, raktárként vagy éppen üzemként, akkor nem marad hátra elhagyatottan. A telek, amin az épület található értékes terület, ezért a rajta lévő épületet végső esetben elbontják. Az ipari épületbontást követően a telken újra építkezhetnek és helyet kaphat egy új épület a régi helyén.

Az ipari épületbontáshoz szerződtessen olyan céget, ami nem fogja átlépni az előre megbeszélt határidőket! A határidők elcsúszása az egyik oka lehet annak, hogy a megrendelőnek többet kell invesztálnia egy olyan projektbe, mint amilyen az ipari épületbontás. Ha több napba telik minden falat ledönteni és megtisztítani a telket teljesen, akkor több órabért, bérleti díjat kell kifizetni, addig, amíg be nem fejeződik.

A bontás költségei több tételt is magukba foglalnak. A lebontandó épület mérete, alapanyaga, szintjeinek száma is befolyásolja az árajánlatot, de az elhelyezkedés és a megközelíthetőség is számít. A kivitelező cég alkalmazottakat, gépeket biztosít a munkához, munkadíjakkal és bérleti díjakkal. A megrendelt szolgáltatások is külön díjszabást kaphatnak. Értelemszerűen megnőhet az ipari épületbontás végső összege, ha nem csak a bontás szerepel a költségek listáján. A lebontott épület alapanyagait válogatni is lehet aszerint, hogy mit lehet újrahasznosítani, illetve melyik anyag milyen hulladéknak számít.  A környezetvédelmi szempontokat figyelembe kell venni és szelektálva gyűjteni az ipari épületbontás maradékát. A bontott anyagot el is kell szállítani a kijelölt gyűjtő vagy feldolgozó helyekre. Végül tereprendezést is lehet rendelni a cégtől.

Vegye fel a kapcsolatot velünk, kérje személyre szabott árajánlatunkat és a pontos egyeztetéseket követően hamarosan elkezdődhet az ipari épületbontás! A bővebb felvilágosításért keresse kollégáinkat valamelyik, a honlapon szereplő elérhetőségünkön!

Geppartner - 2021-10-07 09:27:26
27.2021 Szept.

Ipari épületbontás kézzel vagy gépekkel?

ipari épületbontásAz ipari épületbontás első sorban a gépek munkája. A munkát szabályosan elvégezzük az előírt módon, a biztonsági előírások betartásával. 

A kézi épületbontásnak megvannak az előnyei, de milyen hátrányokkal rendelkezik? Bizonyos okokból a kézzel történő bontást nem lehet alkalmazni az ipari kategóriába sorolható épületek lebontásánál. Az egyik ok az épületek nagy mérete. Az átlagosnál nagyobbak és több emeletesek, nagy kiterjedésűek lehetnek ezek az építmények. A munkálatokban résztvevő alkalmazottaknak a testi épsége is veszélybe kerülne a bontás folyamán, ha csak kézi bontást végeznének. A másik oka a kézi ipari épületbontás elvetésének nem más, mint az idő. Habár gépekkel nem környezetbarát a bontás, mégis kevesebb időt vesz igénybe és ennek köszönhetően a költségeken is lehet vele spórolni. A gépi ipari épületbontás sokkal hatékonyabb és gyorsabb, nem utolsó sorban pedig veszélytelenebb művelet. A bontáshoz alkalmas gépek használata ráadásul a megrendelő érdeke is, aki az esetek többségében határidőre szeretné elvégeztetni az ipari épületbontást.

Az ipari épületbontás lényege az, hogy az elavult, elhagyatott és már használaton kívüli gyár, raktár, irodaház vagy labor épület helyén ismét egy lehetőségekkel teli, üres telek álljon. A beton, vasbeton és a többi alapanyag, amiből az épület áll, a kézi szerszámoknak jobban ellenáll, mint a bontó gépeknek. Az ipari épületbontásból maradt törmeléket szelektálni, gyűjteni, elszállítani is kell, a terepet rendezni, illetve előkészíteni a következő épületnek.

A precíz munka kézi épületbontással valósítható meg, ám a gépekkel lebonyolított ipari épületbontás is hasonló eredményt tud adni, csak több előnnyel rendelkezik a kézi változathoz képest. Forduljon bizalommal hozzánk és mi elvégezzük Önnek a bontást határidőre! A nagy szakmai felkészültséggel rendelkező csapatunk nem hagyja cserben és teljes körű szolgáltatást nyújt az ipari épület eltüntetésében. A megadott elérhetőségeink egyikén tud érdeklődni a további tudnivalókról!

Geppartner - 2021-09-27 12:35:23
30.2021 Aug.

Ipari épületbontás, ahogyan a szabályok szerint zajlik

Ipari épületbontásAz ipari épületbontás több pontban is eltér az általános épületbontástól. Eszközök és módszerek, szabályok és lehetőségek is eltérőek a két bontási kategória között,azért, mert a lebontásra váró ingatlanok is különböznek. Amit bele lehet foglalni egy lakóépület bontási tervébe, azt egy ipari épületbontásnál már nem biztos, hogy el lehet fogadni .

A szakszerűen kivitelezett és szabályosan lebonyolított ipari épületbontáshoz több feltételnek is teljesülnie kell. Csak a megfelelő eszközökkel és a releváns szakmai ismeretek birtokában lehet a bontást elvégezni. A magas színvonalon történő bontási műveletek kivitelezését bízza ránk!

Az ipari épületek és a lakó épületek közötti lényeges különbség tetten érhető például a felhasznált építési anyagokban is. Az ipari területeken gyakran olyan épületeket húznak fel, amik valóban masszívak,  ellenállóra építették őket az üzemi balesetekkel szemben vagy a veszélyes anyagok tárolásához. Ez az ipari épületbontás számára csak akkor jelent kihívást, ha a bontásban résztvevők nem tudják felmérni azt, hogy milyen eszközöket, tervet kell a projekt kivitelezéséhez alkalmazniuk.

Az ipari épületbontás veszélyes műfaj, nem ritka, hogy a bontás területén mérgező anyagokkal találkoznak a szakemberek. A csapat csak akkor mondhatja magát felkészültnek, ha képes semlegesíteni, szelektálni, tárolni és elszállíttatni ezeket az anyagokat. Az azbeszt például még mindig gyakran előforduló mérgező anyag, amit a régi építkezési módokban használtak. A veszélyes anyagokon kívül a vastag falakkal, nehezen lebontható szerkezetekkel, erős alapanyagokkal is meg kell tudniuk birkózni a résztvevőknek.

Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, ha az ipari épületbontásban professzionális munkát végző csapatra számít! A weboldalon közzétettük a szolgáltatásaink listáját, valamint a munkáinkból is készítettünk egy rövid összefoglalót. Az érdeklődőknek további tájékoztatást nyújtanak kollégáink. Lépjen kapcsolatba velünk az egyik megadott elérhetőségünkön és küldünk Önnek személyre szabott árajánlatot!

Geppartner - 2021-08-30 15:31:58
22.2021 Júl.

Ipari épületbontás profi gépparkkal

ipari épületbontásAz ipari épületbontáshoz hiánytalan és profi géppark szükséges. A géppark megléte elengedhetetlen az ipari kategóriába tartozó épületek bontásához, mert a kézi bontás itt gyakorlatilag nem jöhet szóba. A kézi bontás nem lehet eszköze az épületbontásnak, ha az épület túl veszélyes állapotban van vagy több emeletnyi magas és az sem kedvez a kézi szerszámokkal történő bontásnak, ha veszélyes anyagok találhatóak a területen. Az ipari épületbontás a megfelelő gépekkel kockázat nélkül lebonyolítható és teljes sikerrel kivitelezhető.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha olyan ipari épületet birtokol, ami valamilyen okból már nem fog tovább működni és a lebontása mellett döntöttek, vegye igénybe szolgáltatásainkat ipari épületbontással kapcsolatban! Ha minket bíz meg ezzel a feladattal, akkor garantáljuk, hogy a munka határidőre elkészül.

A siker kulcsa a rutin és a szakmai felkészültség mellett a megfelelő géppark. Akármennyire tudja egy csapat, hogy mi a dolga, ha nem képes azt a megfelelő színvonalon elvégezni, mert a rendelkezésére álló eszközök és berendezések nem tudnak az elvárásokhoz igazodni. Igen, ennyit számít az, ha nem elég jó az eszközpark, illetve a géppark.

Forduljon bizalommal a mi épületbontással foglalkozó cégünkhöz, ha azt szeretné, hogy az ipari épület lebontása, amire szüksége van, rendben menjen! Az ipari épületbontáshoz hiánytalan, modern gépparkkal rendelkezünk, aminek minden egyes berendezését fel tudjuk használni, ha kell. Olyan gépeket tudunk csatasorba állítani a falak, ledöntéséhez, oszlopok eltávolításához, beton tömbök összeroppantásához és emeletek lerombolásához, az ipari épületbontáshoz, mint amilyen például a darálógép vagy a dózergépek is. A bontás kockázat, késedelem, felesleges költségek nélkül zajlik.

A honlapunkon megtalálja a referenciáinkat az eddigi munkáinkból válogatva. Ha meggyőződött arról, hogy ránk van szüksége, lépjen kapcsolatba csapatunkkal és kérjen árajánlatot ipari épületbontásra a weboldalon közzétett elérhetőségek egyikén!

Geppartner - 2021-07-22 10:32:43
28.2021 Jún.

Az ipari épületbontás biztonságának tudnivalóiról

ipari épületbontásAz ipari épületbontás egy épület monstrum ledöntésének megtervezett folyamata. A kőből, téglából, fémből, üvegből, fából felépített, több emeletnyi magasan emelkedő épületek eltüntetése komoly biztonsági kockázattal is jár. Ez a biztonsági kockázat első sorban az épület környékén élőkre vonatkozik. Egy ipari épületet olyan helyen is felhúzhatnak, ami nem a szó szerinti ipar terület, hanem vannak a közelében lakóépületek, forgalom, zöld területek is. Ezekben az esetekben még jobban oda kell figyelni az ipari épületbontás lebonyolítására.

Az ipari épületbontáshoz szükség van egy olyan cégre, aminek a csapata minden téren teljesíteni tudja az épületbontással kapcsolatos elvárásokat. Egy összeszokott, rutinos csapat egymást segítve dolgozik, nem ugranak át egyetlen lépést sem a bontás teendőiből. A munkájuk iránt elkötelezett kollégáknak szüksége van a megfelelő felszerelésre, gépparkra is, hogy a feladatukat magas színvonalon tudják elvégezni. Ez még mind nem elég, mert a biztonsági előírások betartása is előfeltétele annak, hogy az ipari épületbontás minden szempontból sikeres projekt legyen.

A szakembereknek el kell végezniük a helyszín alapos felmérését és a lebontásra váró épület állapotának ellenőrzését. Ezek a mérések határozzák meg azt is, hogy az ipari épületbontáshoz pontosan minden módszert fognak majd javasolni. Az ipari épületbontásnak nem lehet neki kezdeni, ha nincsen meg minden engedély a munkálatok elkezdéséhez. A szakembereknek meg kell találniuk az ideális módszert és eszközöket ahhoz, hogy az épület bontása közben ne veszélyeztessék feleslegesen saját magukat és az épület környezetét, az ott tartózkodókat sem.

Az épületbontást lehet kézzel vagy gépekkel is végezni, illetve vegyes technikát is alkalmazhatnak a lehetőségektől függően, szélsőséges esetben pedig a robbantásos bontás is szóba jöhet. A biztonság megteremtése az épületbontás elejétől a végéig létfontosságú, hogy ne történjen személyi sérülés. Ezt is garantálja a csapatunk, aminek már sok tapasztalata van a témában.

Geppartner - 2021-06-28 10:03:05
28.2021 Máj.

Ipari épületbontás robbantással? Néha ez az egyetlen megoldás!

ipari épületbontásAz ipari épületbontásnak több módja is van, történhet egy bizonyos technikával vagy különböző módszerek ötvözésével. A kézi bontás mellett jelen van az elterjedt és hatékony gépi bontás is és az is előfordul, hogy robbantásos épületbontást alkalmaznak.

Mikor lehetséges robbantással lebontani egy épületet és milyen előkészületek szükségesek ehhez a verzióhoz? Az ipari épületbontás esetében is szóba jöhet, de csak körültekintő helyszínbejárás és alapos felkészülés után. Ahol valamilyen veszélyes anyag van jelen vagy egyéb kockázati tényezővel kell számolni, a környezeti feltételek nem adottak, ott nem lehetséges a robbantás, csak az eltávolítást követően.

Az épületbontásnak ez a robbantásos módja jellemzően nem túl gyakori. A robbantás ritkasága nem véletlen, hiszen a művelet nem kevés kockázatot hordoz magában. Egy robbantásos épületbontásnál két kulcsfontosságú tényező van, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni. A művelet közben biztosítani kell, hogy ne történjen személyi sérülés, valamint gondoskodni kell arról is, hogy az épületbontás, gyár, üzem, gyárkémény stb.  közvetlen környezetében minél kisebb kár keletkezzen.

Az ipari épületbontásnál a robbantásra főleg akkor van szükség, ha az épület több emelet magas, nagy kiterjedésű, vasbeton szerkezetű, illetve veszélyesen romos állapotban van. A szabály szerint harminc méternél magasabb épületeket nem szabad gépi épületbontásnak alávetni. A megfelelő eszközökkel és előkészületekkel az ipari épületbontás gyorsan lezajlik, pontos és eredményes és már csak a törmeléket kell szelektálni, összegyűjteni és elszállítani.

Forduljon bizalommal hozzánk, ha ipari épületbontással kapcsolatban szeretne színvonalas szolgáltatást igénybe venni! Amennyiben érdekli az ajánlatunk, lépjen velünk kapcsolatba! A legjobb tudásunk szerint végezzük el a megbízást és biztonságosan kivitelezünk minden épületbontást. A honlapunkon találja meg az elérhetőségeinket, ezeken tud személyre szabott árajánlatot igényelni tőlünk ipari épületbontásra vagy egyéb bontásra!

Geppartner - 2021-05-28 10:53:02
28.2021 Ápr.

Ipari épületbontás rejtett költségek nélkül!

Ipari épületbontásIpari épületbontást szeretne rendelni, de rejtett költségek nélküli ajánlattal? Megoldható természetesen a dolog, de ehhez meg kell találni azt a céget, ami korrekt munkát végez az árazás terén is. Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz, amennyiben épületbontással kapcsolatos projekthez van szüksége segítségre!

Az épületbontás minden típusával foglalkozunk, irodaházak, lakóházak és gyárak, ipari épületek bontását is vállaljuk. Egy ilyen projekt ára több tényezőtől is függ. A megbízó egy helyszíni felmérés után kapja meg azt az árajánlatot, ami tartalmazza tételekre lebontva a költségeket, valamint összefoglalóan a végeleges árat is. Az nem titok, hogy ezen a területen és más szférában is ébernek kell lennie, mert a cégek, vállalkozók között is vannak olyanok, akik szeretnének a gyanútlan ügyfelekből meggazdagodni. A projektek kivitelezése után kapott összegben lehetnek olyan tételek is, amiket az ügyfél megtévesztésével kapott meg a kivitelező. Ezeket hívjuk rejtett költségnek.

Az ipari épületbontás pontos költségeit, mint említettük, nagy mértékben meghatározzák a helyszíni felmérés során begyűjtött adatok. A szakemberekből álló csapat kivonul az ipari épületbontás helyszínére és a lebontandó épület méretei, alapanyaga vagy a helyszín jellemzői alapján javaslatot tesznek a bontáshoz használható eszközökre, gépekre, munkaerő szükségletre stb.

Az ipari épületbontás helyszíne nincs mindig könnyen megközelíthető területen, ami azt jelenti, hogy bizonyos esetekben kisebb eszközöket igénylő, kézi bontást kell alkalmazni, mert a nagyobb gépek nem férnek el. A szakszerű bontásnak megvan a maga díja, de ezen kívül még további tételek is szerepelnek az ipari épületbontás árajánlatában. A bontás a speciális épületbontások kategóriájába tartozhat, ha olyan épület kerül lebontásra, ahol valamilyen veszélyes anyag is jelen van.

A törmeléknek konténert kell bérelni, szükség lehet a bontás utáni tereprendezésre, valamint az engedélyek intézésére, fotódokumentáció készítésére stb. is. Ha minket választ, a végösszeg az ipari épületbontás végén is megegyezik az elején ajánlottal!

Geppartner - 2021-04-28 10:43:03
17.2021 Már.

Ipari épületbontás, szakszerűen, rövid határidővel!

Ipari épületbontásIpari épületbontás, szakszerű, minőségi kivitelezés, rövid határidőn belül, kedvező feltételekkel, megtalálta a megfelelő szakembereket!

Ha ipari épületbontásra van szükség, sokaknak a szakszerű kivitelezés mellett az is fontos, hogy a létesítmény eltávolítása minél rövidebb időn belül megtörténjen. Sok esetben a terület új tulajdonosai igencsak kevés időt hagynak a bontásra, ehhez pedig mindenképp alkalmazkodni kell. Amennyiben Önnek is fontosak ezek a szempontok, és megbízható vállalkozásra bízná a bontást, ne kutasson tovább, mert cégünk a legideálisabb választás!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy gyakran fontosak a határidők is az épületbontásnál, mindent megteszünk annak érdekében, hogy eleget tegyünk az ügyfelek igényeinek. Az évek során rengeteg ipari épületbontással foglalkoztunk már, számunkra semmilyen helyzet nem jelenthet kihívást. A bontásnál úgy tudunk igazodni a rövid határidőkhöz, hogy ez nem megy a szakszerű kivitelezés kárára. A legprofibb, legrutinosabb szakembereink gyorsan, hatékonyan dolgoznak, így nálunk nem számíthat  több hetes csúszásra. Nem csupán a munkálatoknál figyelünk oda a gyorsaságra, hanem akkor is, amikor az ügyfelek megkeresnek bennünket, és szeretnék igénybe venni a szolgáltatást. Velünk könnyedén, rugalmasan tervezhet, így számtalan kellemetlen konfliktust kerülhet el az épületbontással kapcsolatban. Megbízható eszközökkel dolgozunk, amik szintén hozzájárulnak a minőségi munkavégzéshez.

Ügyfélközpontú, profi szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz. Honlapunkon bővebb információkat is találhat cégünkről, tevékenységünkről. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a színvonalas munkáért. Hosszú távon számíthat ránk, így, ha a jövőben is szükség lenne a közreműködésünkre a bontási feladatokhoz, ismét állunk a rendelkezésére. Vállalkozásunknál munkagép bérlésre is van lehetőség. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Geppartner - 2021-03-17 09:32:22
18.2021 Feb.

Ipari épületbontás törmelékfeldolgozással

ipari épületbontás törmelékfeldolgozásAz ipari épületbontás törmelékfeldolgozással olyan komplex szolgáltatás, amit érdemes megrendelni Önnek is. Az épületbontás átlagos tevékenységnek számít, ami normális velejárója az épületek életének. Az építéstől a bontásig minden épület letölti a maga éveit, évtizedeit, majd amikor már az állapotuk vagy egy döntés miatt lejár az idejük, érkeznek a munkagépek, hogy lebontsák a falakat. Az ipari épületbontás jelenti az egyik legkomolyabb területét az épületek lebontásának, mert általában óriási mennyiségű építési anyagról van szó, amit kiegészítenek a bent található és ott hagyott berendezések, bútorok, épületgépészeti elemek stb. elhordásával járó feladatok.

Az épületbontás végén nem marad más, csak sok sok törmelék, ezért ajánlott az ipari épületbontást törmelékfeldolgozással megrendelni. Az ipari épületbontás törmelékfeldolgozással már szinte mindent magába foglal, amire csak szükség lehet egy ilyen projektben. A falak, a tető, a padló, az emeletek összetört beton, kő és üveg törmeléket hagynak maguk után, ezen kívül pedig még a többi építőanyag maradékát. Mi a teendő ezekkel a többnyire már használhatatlanná vált maradékokkal? Az ipari épületbontás törmelékfeldolgozással jár együtt, ebben az esetben a szolgáltatást nyújtó cégnek nem csak a bontást kell kiviteleznie. Az egész munkafolyamatot gondosan és részletesen meg kell tervezni, a tervek alapján pedig összeállítani azt a gépparkot, amivel minden részfeladatot maradéktalanul lehet elvégezni a falak lebontásától a törmelék összegyűjtéséig. A szelektálás ugyanolyan fontos, mint a törmelék feldolgozása, mert az egymással összekeveredett anyagokat nem lehet újrafelhasználni.

A megfelelő törmeléket újra is lehet hasznosítani, a kőből, betonból például összezúzás után lehet olyan alapanyag, mait útépítéshez használnak fel, így a költségeken is spórolni lehet és az anyag sem vész kárba.

Az ipari épületbontás törmelékfeldolgozással kedvező árban megrendelhető olyan csapattól, ami évek rutinjával rendelkezik és érti a dolgát. Keressen minket bizalommal és kérjen ajánlatot ipari épületbontás törmelékfeldolgozással!

Geppartner - 2021-02-18 09:14:58
27.2021 Jan.

Ipari épületbontás, de milyen áron?

ipari épületbontásipari épületbontás nemcsak családi házakra és melléképületekre rendelhető, irodaházak, gyárak, csarnokok is lebonthatóak. A bontásnak nem véletlenül van egy kifejezetten ipari vonatkozású területe is. Az épületbontásra két dolog jellemző, hogy veszélyes művelet és az ára változó.

Az ipari épületbontásra különösen igaz az, hogy kockázatos vállalkozás, de a megfelelő felkészültséggel, körültekintéssel és gépparkkal felszerelkezett csapatnak nem okoz problémát a kivitelezése. A megrendelő számára a szakértelem mellett az árak is ugyanolyan jelentőséggel bírnak. A bontás azonban olyan műfaj, hogy nem lehet fix árakkal kalkulálni, mert annyira meghatározó az árak szempontjából az adott projekt. Minden esetben a helyszín és az épület, valamint az igények felmérése dönti el, hogy az egyedi árajánlatban milyen tételek és mekkora végösszeg szerepel.

Az ipari épületbontás esetében tehát szintén azzal kell megkezdeni egy árajánlat összeállítását és a projektet, hogy a szükséges engedélyek megszerzését követően a csapat kiszáll a helyszínre és alaposan felméri a lehetőségeket. Az árakra hatással van az ipari épületbontás során lebontandó épület mérete, alapanyaga is. Ha több emeletről van szó, illetve nehezebben bontható, erősebb alapanyagokról, mint amilyen a vasbeton vagy a beton, akkor többe kerülhet az ár. Gyakran előfordul gyárak, üzemel esetén, hogy veszélyes anyagokkal is számolni kell.

Az épületen kívül annak környezet is számít, hiszen a nehezen megközelíthető vagy kockázatos környezetben óvatosabbnak kell lenni, szükség lehet speciális eszközökre, lassabban haladhat a munka. A megrendelőnek azt is el kell döntenie, hogy mi legyen a bontási törmelékkel. Az ipari épületbontáshoz is rendelni kell konténereket, fizetni kell azoknak az elszállításáért is. Egyes cégek vállalnak bontási anyag kezelést is, ami plusz szolgáltatást jelent. Az anyagok szelektálása, darabolása, feldolgozása az újrahasznosításhoz szükséges, de ha erre nincs igény, akkor mehet egyenesen a hulladék lerakóba.

Az ipari épületbontás ára tehát összetett dolog és mindig egyedi is!

Geppartner - 2021-01-27 09:47:39
18.2020 Dec.

Az ipari épületbontáshoz használt gépekről

ipari épületbontásAz ipari épületbontás a szükséges gépek nélkül nem lehet hatékony. Nem véletlen az, hogy az épületbontásnak több változata is létezik. A különböző építőanyagok, méretek és a változó környezet mind olyan tényezők, amik befolyásolják azt, hogyan zajlik a bontásra ítélt épület eltüntetésének kivitelezése.

Az ipari épületbontás is egy külön kategória a bontás területén. Az ipari épületek csoportjába csak meghatározott típusú építmények tartoznak. Ezek jellegüknél fogva olyan épületek, amiket speciálisan kell kezelni a bontás során is. A csarnokok, gyárak, raktárak és üzemek olyan berendezéseket, anyagokat is rejthetnek magukban, amiket kiemelt figyelemmel kell kezelni, hiszen veszélyesek lehetnek. Az ipari épületbontáshoz alkalmazott gépek feladata, hogy megbirkózzanak azzal az építőanyaggal, azzal a mennyiséggel, ami egy ilyen építmény esetében adott. 

Az ipari épületbontás alapvető gépe, a betontörő gép. A törőgépek, ahogyan a nevük is jelzi, azért hasznosak, mert a az építőanyagot lehet velük kisebb darabokra törni. A gépen keresztülhaladó nagyobb beton darabok zúzalék formájában, könnyebben szállítható és akár újrahasznosítható törmelékként kerülnek elő a gépből.

A másik, fontos gépe az ipari épületbontásnak a betonroppantó. A betonroppantó alaptípusa az erős ollóval felszerelt gép, ami képes a betonból épült falakat ledönteni. A falakat, azok vázszerkezetét megbízhatóan darabolja fel, a darabok pedig mehetnek a betontörő gépbe.

A törmelék összegyűjtéséhez a rakodó és kotró gépek nélkülözhetetlenek, de a dózeroló gépek is segítenek az építőanyag bontásában, eltüntetésében.

Hamarosan épület bontást kell megszerveznie? Még nem igazán tudja, hogy kinek adja a feladat oroszlánrészét? Ajánljuk a figyelmébe a szolgáltatásainkat a konkrét bontási tevékenységgel kapcsolatban! Forduljon bizalommal egy olyan céghez, ami profi csapattal és nagyon jól felszerelt gépparkkal rendelkezik! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk! A weboldalunkon megtalálja elérhetőségeinket, ezek bármelyikén tud egyedi árajánlatot igényelni ipari épületbontásra!

Geppartner - 2020-12-18 10:36:34
24.2020 Nov.

Az épületbontás és az ahhoz szükséges engedélyek

épületbontásAz épületek élete is véges, egyeseket lebontanak, másokat az idő csipkéz ki, amíg a földdel nem válnak egyenlővé. A gyakori mégis az, hogy egy épületet a tulajdonosa bontat le, mert szüksége van a telekre, illetve új építkezésbe szeretne kezdeni. Az épületbontás kényes művelet, hiszen a környezet és az emberek számára is biztonságosan kell azt lebonyolítani. Az épületbontást megelőzi az előkészítés. Az egyik legfontosabb a papírmunka elvégzése, ugyanis szükség lesz bontási engedélyekre is. A bontási engedélyt az illetékes hivatal adja ki, ezzel zöld utat adva az épület lebontásához. 

Mindenképpen kérjen szakmai tanácsot és tájékozódjon a legfontosabb dolgokról, mert máskülönben a épületbontás nehézkes lesz vagy egyszerűen meghiúsul!

Először is fontos tisztában lenni azzal, hogy az építési engedély nem minden esetben kötelező. Vannak olyan esetek, illetve épület típusok, amiknek a lebontását nem kötik engedélyhez. Az engedély bizonyos státuszú vagy elhelyezkedésű épületekre vonatkozik. Ebbe a kategóriába tartozik például a műemlék épület, örökségvédelemmel kapcsolatos épület, ikerházak, sorházak is, ahol az épületek zártsorúak. A közönséges lakóépületek, irodaházak, gyárak, melléképületek stb. lebonthatóak a bontási engedély beszerzése nélkül is, természetesen a biztonsági előírások és a szakmai követelmények pontos betartásával.

Azonban a bontási engedélyen kívül is szükség van adminisztrációra minden épületbontás esetében. A munkálatok végeztével ugyanis be kell jelenteni a projekt végét az építési hatóságnak, ha indokolt, szükség van hulladék nyilvántartó lapra. Attól függően, hogy új épület kerül e a régi helyére vagy nem, szintén kell adminisztráció.

Az épületbontást bízza ránk, egy olyan csapatra, ami minden, bontással kapcsolatos projektben szerzett már tapasztalatot! Amennyiben minket választ, a legjobb szolgáltatást kapja kedvező áron, határidő csúszások nélkül. Az épületbontásra vonatkozó árajánlatot kérje kollégáinktól a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

 

Geppartner - 2020-11-24 14:08:21
21.2020 Okt.

Ipari épületbontás a szakmai kritériumok szerint!

ipari épületbontásAz ipari épületbontással kapcsolatos munkálatok sokkal nagyobb felkészültséget, szakmai tudást igényelnek. Többek között fel kell mérni, hogy a létesítmények milyen kockázatokat rejtenek magukban, bontásukat pedig tudatosan szükséges előre megtervezni, hogy el lehessen kerülni a balesetveszélyes helyzeteket. Amennyiben Ön is az épületbontás mellett döntött, és tapasztalt, megfelelő szaktudással rendelkező csapatra bízná a feladatot, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Az ipari épületbontást a legfontosabb szakmai kritériumok szerint végezzük. Az évek során már nagyon sok épületbontásban vettünk részt, kellő tapasztalatunk, gyakorlatunk van a kivitelezések terén. Tisztában vagyunk a különböző kémiai, szerkezeti veszélyekkel, amikre különösen nagy figyelmet fordítunk a munkálatok során. Legfőbb célunk, hogy problémamentesen lemenjen a bontás, ezután pedig nem okozhat gondot belefogni egy másik projektbe az adott területen. Nem ritka, hogy rövid határidőkhöz muszáj igazodnunk, azonban számunkra ezek a körülmények sem jelenthetnek akadályt. Nálunk minden tényező a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy maximálisan tudjuk alkalmazkodni. Modern, megbízható eszközeinkkel gyorsan tudunk dolgozni, csapatunk felkészültsége, rutinja pedig szintén hozzájárul ahhoz, hogy a bontás ne húzódjon hosszú heteken át. Minőségi munkát végzünk, a természet károsítása nélkül. Csapatunkra hosszú távon számíthat, így, ha több épületet szeretne lebontani a jövőben, bátran kereshet bennünket újból.

Az ipari épületbontásban élen járunk, velünk a legjobb kezekben vannak a projektek, bízza ránk a feladatot! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, és még korábbi munkáinkról is nézhet videókat. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, így, ha minket választ, nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia. Kérdéseivel, észrevételeivel vagy a szolgáltatás igénybevételéhez bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Geppartner - 2020-10-21 14:33:27
28.2020 Szept.

Ipari épületbontás felesleges veszélyek nélkül!

ipari épületbontásAz ipari épületbontás kifejezetten azoknál az épületeknél alkalmazott bontási technológia, amik az ipar világába tartoznak. Vegyünk például egy üzemet. Az üzemek nagyobb méretekkel rendelkeznek egy átlagos épületnél, de megközelíthetik egy nagyobb irodaház vagy panel nagyságát. A méret tehát nem feltétlenül jelent az ipari épületbontás esetében különbséget más bontási munkákkal összehasonlítva.

Mi a konkrét oka annak, hogy egy gyár vagy üzem bontásához speciális, ipari épületbontást kell rendelni? Gondoljunk bele, hogy ezekben az épületekben nem egyszerű irodai munka folyik, hanem gyakran veszélyes anyagokkal dolgoznak. Változatos munkára képes berendezések és még változatosabb hatással bíró anyagok maradhatnak egy ilyen épület falai között. Ezek a bontás során napvilágra kerülhetnek és amennyiben nem kezelik őket a megfelelő elővigyázatossággal, az hatványozott veszélyeket rejthet magában!

Az ipari épületbontást végző brigád a fenti szempontok mellett kivitelezi annak az ingatlannak a lebontását, aminek a tulajdonosai a bontás mellett döntöttek. Fontos a helyén kezelni a veszélyforrásokat és a megfelelő időben, a helyes sorrendben és szakszerű eszközökkel, illetve profi gépekkel elvégezni az ipari épületbontást.

Az ipari épületbontáshoz elsőként be kell szerezni azokat az engedélyeket, amik lehetővé teszi, hogy a bontás megtörténhessen. Ezután egy hozzáértő csapatra is szert kell tenni és ha minden részletet tisztáztak, akkor az ipari épületbontás napját is ki lehet tűzni.

Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz abban az esetben, ha az egyik épületét vagy akár többet is le kell bontani! Az ipari épületbontást úgy kell elvégezni, hogy a  terület ezek után alkalmas legyen a rendezésre, illetve az újabb építkezésre is, ha úgy döntenek a tulajdonosok. A környezet károsítása nélkül, hatékonyan és minden biztonsági előírást betartva készül az épületbontás, amit ránk bíznak az ügyfelek.

Lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal és kérjen tőlünk pontos tájékoztatást! Segítünk a bontásban és kedvező áron teljesítjük a megbízást!

Geppartner - 2020-09-28 09:13:22
31.2020 Aug.

Ipari építmények bontása

Épületbontás ipari építmények esetében is! Hatékonyan megoldjuk!

Amit egyszer felépítettek, az nem marad meg örökké. Előbb vagy utóbb a földdel válik egyenlővé. Az épületbontás ezt a folyamatot fel tudja gyorsítani. Ha egy épület sorsáról döntenek és az ítélet bontás, akkor oda profi csapatra van szükség.

Az épületbontást több módon is lehet végezni, mert kézi és gépi bontást is meg tudunk különböztetni. A módszer kiválasztása a helyszín felmérésén múlik, ami megmutatja, hogy az épület milyen állapotban van és mennyire hozzáférhető. Ipari létesítmények esetében a gépi bontás indokolt az épületek átlagosnál nagyobb méretéből adódóan.

Milyen létesítmények tartoznak az ipari kategóriába? A gyárak, üzemek, telephelyek és akár az emeletes raktárak is ilyen épületek. Milyen okból kell épületbontásra ítélni egy ipari létesítményt? Az egyik oka az épületbontásnak az lehet, hogy a létesítmény már nem alkalmas a használatra, romos, balesetveszélyes állapotban van és mielőbb el kell távolítani. A másik ok az lehet, hogy az épület átadja helyét egy újonnan épülő ingatlannak.

épületbontásAz ipari létesítmények bontása a módszer és a költségek szempontjából is eltérő lehet. A végső árat és a bontáshoz szükséges időt, eszközöket befolyásolja több tényező is. Milyen méretekkel rendelkezik az épület, milyen típusú építőanyagokból áll, van e igény arra, hogy egyes anyagokat újrahasznosításhoz használják fel és ennek megfelelően szelektálják és szállítsák el? A csapatunk a bontást minden kérdésre kiterjedően, ügyfél centrikus szemlélettel szervezi meg és arra törekszik, hogy eredményes és biztonságos legyen egyszerre.

Az ipari építmények bontását is rábízhatja a csapatunkra, ha azt szeretné, hogy a művelet pontról pontra szakszerűen menjen végbe! Az épületbontás pontos ideje és ára egy előzetes felmérés után konkretizálható. A kalkulált árat igényelje a kollégáinktól és hamarosan el is kezdődhetnek a munkálatok! Bízzon meg profikat ipari létesítmény szakszerű bontásával! Amennyiben bővebb felvilágosítást szeretne épületbontásról, lépjen kapcsolatba cégünkkel a honlapon feltüntetett elérhetőségek egyikén!

Geppartner - 2020-08-31 09:33:45
22.2020 Júl.

Épületbontás az ipari, üzleti szektorban! A megszokott profizmust nyújtjuk ezen a területen is!

épületbontásAz épületbontás területén belül több szektort is meg lehet különböztetni, attól függően, hogy a bontás milyen célra használt épületet érint. Ennek alapján el tudunk különíteni lakossági, ipari, illetve üzleti szektorban kivitelezett épületbontást is.

A bontás megrendeléséhez szükség van arra, hogy eldöntsük, valóban épületbontás lesz a cél. Ehhez alaposan mérlegelni kell a szóban forgó épület állapotát, az épülettel kapcsolatos célokat. Előfordulhat, hogy az épületet még meg lehet menteni, egy felújítás és korszerűsítés elég ahhoz, hogy kihasználják a benne lévő potenciált. Ha az ilyen munkálatok viszont túl költségesnek bizonyulnak az előzetes számítások alapján, az épületbontás marad az egyetlen járható út.

Az ipari épületbontás a következő épület típusokra vonatkozhat. Ide tartoznak az irodaházak, a gyárak, üzemek, a raktárak és a gazdasági épületek is. Cégünk vállalja ehhez kapcsolódóan a teljes vagy részleges épületbontást szakszerű kivitelezéssel és korrekt ár-érték arányban.

Természetesen az ipari épületbontás ára is a lakossági bontásokhoz hasonlóan alakul. Minden esetben egyedi árat határozunk meg a konkrét helyszín felmérése alapján. Tudnunk kell, hogy mekkora épületről van szó, milyen építőanyagokról, hol és mekkora területen történik a bontás, de nem mellékes a környezet, a megközelíthetőség sem. Ennek a felmérésnek az alapján állítjuk össze a bontási tervet és a bontás költségeit, amit egy árajánlatban összefoglalunk. Amennyiben az ügyfél elfogadja az árajánlatot, megvannak az engedélyek, a megbeszélt időpontban kivonulunk és az épületbontást lebonyolítjuk.

A bontást az ipari, üzleti szektorban  is ugyanolyan körültekintően végezzük, ami azt jelenti, hogy a legcélszerűbb bontási módot és eszközöket választjuk és nem feledkezünk meg az újrahasznosíthatóság témájáról sem.

Az ipari épületbontást is bízza profikra, ha az a célja, hogy a projekt rövid idő alatt, rendezett módon készüljön el! Keressen minket bizalommal és kérjen egyedi árajánlatot épületbontásra az elérhetőségeink egyikén!

Geppartner - 2020-07-22 14:29:07
09.2020 Jún.

Szelektív épületbontás

Az épületbontás szelektív formában a megrendelőnek és a környezetnek is jó megoldás

 

A veszélyessé vagy feleslegessé vált épületektől biztonságosan profi épületbontás során lehet megszabadulni. Ami épület formájában már nincs használatban, az más helyszínen, más formában még új életet kezdhet. Ez a lényege a szelektív épületbontásnak.

Gondoljunk bele, hogy mennyire nem előnyös a nálunk hagyományosan alkalmazott módszer: a lebontott épületek minden darabja hulladékként végzi, rosszabb esetben a hulladékgyűjtőkön kívül, a természetben kallódik. Külföldön a szelektív épületbontás már jó ideje sikerrel működik, aminek köszönhetően környezettudatosabb és takarékosabb módon idéznek elő változást az épített környezetben.

épületbontás

Miért kellene félredobni egy olyan építőanyagot, ami még éveken, évtizedeken át tökéletesen el tudja látni a funkcióját? Annyit kell tenni csupán, hogy a szelektív épületbontás során ki kell válogatni az építőanyagokat aszerint, hogy melyik maradt használható állapotban. Cserép, tégla vagy fa nyílászáró, üveg, csaptelep, beton stb. közül egyes anyagok feldolgozva teljesen újrahasznosíthatóak vagy eredeti állapotukban kerülhetnek máshol beépítésre, felhasználásra. Ennek a válogatásnak köszönhetően az épületbontás kevesebb hulladékkal végződik, nem csúfítja el a környezetet és nem vész kárba rengeteg alapanyag sem.

 

Az épületbontás során keletkezett hulladékot csoportosíthatjuk aszerint, hogy mélyépítés vagy magasépítés során keletkezik. A szelektálás egyúttal anyag és mennyiség szempontjai szerint történik. A veszélyes hulladéknak minősülő anyagokat minden esetben külön kell gyűjteni és tárolni. Minden, a bontáshoz kötődő munkafolyamatot megtervezve, szakképzett kollégákkal és a szükséges eszközökkel kell kivitelezni. Természetesen elegendő helyet is biztosítani kell az épületbontás mellett a szelektálásnak is, hogy eredményes és időhatékony legyen.

 

A szelektív épületbontás költséghatékonyabb, környezetbarát módja a bontásnak, amivel a megbízó és a vásárlók is jól járnak. Keressen minket bizalommal a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén és kérjen árajánlatot épületbontásra!

 

Geppartner - 2020-06-09 09:59:38
18.2020 Máj.

Épületbontás bontási engedéllyel vagy anélkül

Épületbontás: mikor kell bontási engedély és mikor nem?

 

Az épületbontásra több esetben is szükség lehet, de különösen a romos, veszélyessé vált épületeknél nem szabad halogatni a műveletet. Építkezés, tereprendezés vagy felújítás során is meg lehet rendelni az épületbontást, ha egy házat, mellék épületet, ipari vagy gazdasági létesítményt már nem akarnak vagy nem tudnak az eredeti rendeltetésének megfelelően használni. A bontást ajánlott szakemberekből álló csapatra bízni, akik rendelkeznek a bontáshoz szükséges eszközökkel, valamint a munkafolyamat szakszerű és biztonságos kivitelezéséhez elengedhetetlen ismeretekkel és tapasztalattal

 

Az épületbontás számos esetben engedélyköteles feladat, de olyan eset is van, amikor nem kell külön bontási engedélyt beszerezni, csupán bontási tudomásulvételt intézni. Az engedélyköteles kategóriába tartoznak a műemlékké nyilvánított objektumok, valamint az örökségvédelem alatt álló építmények. A bontás engedélyre szükség van a sorházak és ikerházak esetében is.épületbontás

Léteznek olyan kategóriába tartozó építmények is, amikhez nem kell sem bontási engedély, sem pedig bontási tudomásulvétel sem. Azt kell megvizsgálni, hogy az építmény képvisel e valamilyen értéket, illetve nem veszélyeztet e az épületbontás valamely, az építmény környezetében található épületet, építményt.

 

Azokban az esetekben, amikor engedélyt kell kérni a bontáshoz, a hatóság helyszíni szemle keretében méri fel az építményt és annak környékét. A felmérés során megállapítják, hogy az épületbontás jogszabály szerint lehetséges e, nem jár e környezetvédelmi, örökségvédelmi, építészeti, műszaki stb. akadályokkal.

 

Ha megállapítást nyert, hogy az építményt el lehet bontani vagy abba a kategóriába esik, hogy nem kell engedélyt kérni hozzá, már csak kivitelezőt kell találni az épületbontáshoz. Forduljon bizalommal a cégünkhöz, ha megbízható kivitelezőre van szüksége! A cégünk több évtizede végez ilyen tevékenységet, hagyományos és speciális bontásban egyaránt nagy tapasztalattal rendelkezünk. Amennyiben érdeklik a szolgáltatásaink, keressen minket a megadott elérhetőségeinken és kérjen árajánlatot!

Geppartner - 2020-05-18 10:18:20
28.2020 Ápr.

Speciális épületbontás

Épületbontás speciális esetben? Nem jelent problémát!

 

Az építőiparban ma már többféle építőanyag és építési technológia is képviselteti magát, ehhez kapcsolódóan az épületbontásban is szükség van a többféle megközelítésre. Beszélhetünk kézi és gép bontásról, robbantásos vagy speciális épületbontásról is. Az utóbbi csoportba tartoznak az olyan épületek, amik jellemzően olyan ellenálló alapanyagokból készülnek, mint az acél.

 

épületbontásEgy vas-beton szerkezetű épületet, egy acélvázzal készült csarnokot nem lehet csak úgy, hagyományos épületbontási technika alkalmazásával lebontani. A legmegfelelőbb technika az ilyen alapanyagok szétválasztásához a vágás. A speciális épületbontás során olyan eszközökre van szükség, amik megbirkóznak a különösen ellenálló és kemény anyagokkal is.  Ilyen esetekben lehet nélkülözhetetlen egy lángvágó vagy gyémántfejes betonvágó, légkalapács, valamint a betonvágó olló, amit a kotrógépekre lehet szerelni . Ezeknek az eszközöknek a használatával az acél, illetve vas-beton elemeket kisebb darabokra lehet vágni és úgy szelektálni, összegyűjteni, végül elhordani őket. A vágás megkezdése előtt gondoskodni kell arról, hogy a szerkezetek megfelelően alá legyenek támasztva, mert a vágás során könnyen összedőlhetnek.

 

Az ilyen épületek bontásához nem csupán a vágás az egyetlen hatásos technológia. Az épületbontáshoz ugyanúgy hatékony bontási technika a roppantás, valamint a törőzés. A két módszer annyiban hasonló, hogy a nagyobb elemeket kisebb darabokra törik szét, ennek köszönhetően már egyszerűen össze lehet gyűjteni azokat. A speciális épületbontás bizonyos eseteiben a robbantás is szóba jöhet, ha az indokolt és biztonságos módon kivitelezhető.  

 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a bontást tapasztalt és az épületbontásban jártas cégre, összeszokott csapatra szeretné bízni! A megfelelő technikai háttérrel rendelkezünk és az elvárásoknak eleget téve kivitelezzük a ránk bízott projekteket. Az Ön számára is kimagasló színvonalon, biztonságosan végezzük el a kijelölt épület bontását. Lépjen kapcsolatba velünk és kérjen árajánlatot elérhetőségeinken

 

Geppartner - 2020-04-28 12:00:58
26.2020 Már.

Épületbontás, melléképület bontás szelektíven, profikkal!

épületbontás Az épületbontásnak alapvetően kétféle típusa létezik, választhatunk kézi vagy pedig gépi bontás közül. Melyik a kettő közül az a típus, amelyikkel jobban járunk? Az esetek többségében a gépi épületbontásnak van több előnye. Hacsak nem valamilyen kis méretű épületről van szó, nem javasolt kézzel nekiesni a falaknak. 

 

A gépekkel lebonyolított épületbontás biztonságos, időtakarékosabb és költséghatékonyabb is. Ez abban az esetben is igaz, ha melléképület bontása van soron. Ha melléképületről beszélünk, akkor szóba jöhet garázs, fészer, kisebb kazánház, nyári konyha vagy éppen kerti tároló. Ezek a típusú épületek a méretüknél fogva nem jelentenek akkora kihívást egy felkészült csapatnak, mintha egy több szintes épületet kellene lebontani, de mindenképpen odafigyelést igényelnek.

 

A melléképületek lebontására több okból is szükség lehet. Ha a melléképület nem felel meg a tulajdonos elvárásainak vagy már túl öreg, rozoga, akkor épületbontásra van szükség. Ha a melléképület már balesetveszélyes állapotban van, akkor sem szabad érintetlenül hagyni, hiszen baleset okozója lehet. Végül az épületbontásnak eljön az ideje abban az esetben is, ha a telekkel a tulajdonosnak tervei vannak és a melléképület nem illik bele a képbe.

 

Az épületbontásnak ezt a típusát is mindenféleképpen bízza rá egy profi csapatra, ne kezdjen hozzá saját maga, mert nem biztos, hogy meg tud birkózni a feladattal, sőt! A mi csapatunk tökéletesen felkészült az épületbontás minden területén, akár kisebb projektról, akár nagyobb kihívásról van szó! Ráadásul szelektíven végezzük a bontást, hogy semmi ne vesszen kárba az építőanyagokból. A szakmai tudásunkat és a gyakorlati tapasztalatunkat modern gépparkkal, felszerelésekkel egészítjük ki, aminek köszönhetően minden megbízást színvonalasan és határidőre kivitelezünk.

 

Az épületbontást bízza ránk akkor is, ha nincs már szüksége egy vagy több melléképületre! Lépjen kapcsolatba velünk, és érdeklődjön kollégáinktól a lehetséges időpontokról! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén tud időpontot egyeztetni az épületbontásra!

Geppartner - 2020-03-26 10:18:48
19.2020 Feb.

Családi házak bontása‎ többféle módszerrel

Családi házak bontása‎ építkezést megelőzően!

 

Aki családot szeretne alapítani, annak mindenekelőtt szüksége van egy saját otthonra, amivel hosszú távon számolhat. Sokan belevágnak az építkezésbe, ahelyett, hogy használt vagy új építésű lakások, illetve házak közül válogatnának. Egy ingatlan felépítése nem követel meg olyan kompromisszumokat, amiket egy már kész ingatlan vásárlása vonna magával. Habár az építkezés nem ér véget rövid idő alatt, mégis megéri a befektetett időt, pénzt és energiát, mert a végeredmény majd magáért beszél.

 

családi házak bontásaMár az elején szükség lehet olyan speciális szolgáltatásra, mint amilyen a családi házak bontása‎. Sokan vásárolnak használt, nem felújítandó ingatlant, telekkel együtt, és úgy tervezik, hogy a régi ház helyére fogják felhúzni az új családi otthont. Már a kezdeteknél  sok minden eldől, így ha nem választunk megbízható céget a feladatra, az könnyen kihathat a teljes projekt színvonalára.

 

Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, és rendelje meg profi szolgáltatásunkat a családi házak bontásával kapcsolatban! Hosszú évek tapasztalata és megannyi lebontott épület van mögöttünk, szakmai portfóliónk és elismert sikereink pedig szintén magukért beszélnek. Ha nem szeretne már a családi háza építkezésének a legelején csalódni, akkor válasszon minket a családi házak bontásának feladatára!

 

családi házak bontása‎ többféle módon történhet. Általában szükséges a végleges módszer kiválasztásához egy alapos felmérés, hiszen nemcsak az ingatlan maga, de a környezete is meghatározó egy ilyen döntés meghozásában. Amint minden szükséges engedélyt kézhez kapott a tulajdonos, elkezdődhet a családi házak bontása‎ kézzel, géppel vagy akár robbantásos technológiával. Minden esetben betartjuk a vonatkozó szabályokat, megbízható és kiváló eszközökkel, illetve gépekkel dolgozunk, és biztonságos keretek között végezzük a családi házak bontását.

 

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban szívesen adunk több információt, amennyiben felkeresi kollégáinkat a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!

Geppartner - 2020-02-19 13:05:19
15.2020 Jan.

Az épületbontás robbantásos formájáról röviden

épületbontás Az épületbontás egyik ma is használatban lévő módszere a robbantás. Ez elsőre veszélyesnek hangzik, de megfelelően szabályozott keretek között sok előnyt foglal magában. Nem véletlenül terjedt el olyan széles körben a II. világháborút követően. Robbantással épületet bontani ugyanis jóval gyorsabb és olcsóbb, mint kézzel vagy géppel véghezvinni ugyanezt, arról nem is beszélve, hogy az épületbontásnak ez a módszere lehetővé teszi, hogy az építőanyagból nagyobb mennyiséget újrahasznosítsanak.

 

A robbantásos épületbontásnak természetesen megvannak a maga kockázatai, ilyen a robbantás során fellépő repeszhatás, vagyis a szétrepülő törmelékdarabok, a szeizmikus hatás vagyis a robbanás erejének rezgést keltő hatásai, valamint a léglökések is. Ez veszélyes lehet, különösen akkor, ha olyan területen tervezik a robbantást, ami sűrűn lakott, nagy a forgalom, illetve az épület közvetlen szomszédságában több, másik épület is van. A robbantásos épületbontást mégsem kell kizárni ilyen jellemzők mellett sem a tervből, mert a mai, korszerű eszközök, az időzítés és a szakértelem együttesen már lehetővé teszik azt, hogy a bontás követhető legyen, a negatív hatásait pedig csökkenteni lehet.

 

A robbantásos épületbontásnak akkor van igazán nagy előnye, ha nagy, magas épületet kell bontani. Szinte pillanatok alatt végbemegy az, ami a gépi, kézi bontással hetekben mérhető. A gyorsaság és gazdaságosság mellett meg kell említeni a robbantásos épületbontás egy másik, szintén nem elhanyagolható előnyét, a minimális környezeti terhelést. Az épületbontásnak ez a módja kevesebb időt vesz igénybe, kíméletesebb a közvetlen környezettel szemben, a keletkező törmelék kisebb területen foglal helyet, csak ott, ahol az épület összeomlott.

 

Az épületbontásnak különböző módszereit vagyunk képesek kivitelezni, köztük a robbantásos változatot is. Kérje ki szakmai tanácsunkat, és vegye igénybe szolgáltatásainkat színvonalas épületbontással kapcsolatban a megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Geppartner - 2020-01-15 13:27:09
10.2019 Dec.

Miért fontos az épületbontási munkálatok során szelektíven gyűjteni a hulladékot?

épületbontások A környezet védelme manapság az egyik legfontosabb téma, ami megkerülhetetlen a mindennapi életben, illetve az iparban egyaránt. A szelektív hulladékgyűjtés ma már teljesen természetes, és ugyanígy az újrahasznosítás is egy általános fogalommá vált, ami már az otthonokba is begyűrűzött: számtalan, erre vonatkozó cikket lehet olvasni az interneten, de videók is rendelkezésre állnak ebben a témában. A hulladékkezelés az épületbontások alkalmával is kiemelten fontos, hiszen az építőanyagok nagy része újrahasznosítható, ami pedig már nem tudja betölteni a rendeltetésszerű szerepét, azt más módokon lehet felhasználni.

 

Magyarországon a leggyakoribb építőanyag a tégla, bontott téglára pedig mindig is nagy volt a kereslet, hiszen egyrészt lényegesen olcsóbb, mint az új, másrészt manapság a szeletelt tégla előszeretettel alkalmazott díszítőanyag. Ennek köszönhetően az épületbontások során megnőtt a szelektív hulladékgyűjtés iránti igény, amit szerencsére egyre több vállalkozás egészít ki mindenre kiterjedő szelektálással és újrahasznosítással. Cégünk régóta végzi így az épületbontást, hiszen nem csak hasznos, ha külön válogatjuk a különféle építőanyagokat, de a bolygónak is lényegesen kisebb terhelést kell ezáltal elviselnie.

 

Az épületbontás során természetesen nem csak bontott téglára tehetünk szert, de egyéb anyagokra is, amik szintén újrahasznosíthatóak. A különféle csövek és vezetékek, vagy a tetőcserepek például érdemesek a gyűjtésre, mint ahogy egyes esetekben az épületfa is, ám sajnos a nyílászárók csak a legritkább esetekben menthetőek, így azokból a legtöbbször fahulladék lesz, jobb esetben tüzelő. Néha azonban megéri ezekkel is foglalkozni, hiszen egy régebbi épület esetében a különleges forma okot adhat az újbóli beépítésre.

 

Amennyiben szakszerű épületbontásra lenne szüksége egy építkezés megkezdése előtt, válasszon bennünket! A segítségünkkel nem csak az épület tűnik el nyomtalanul, de az újrahasznosítható anyagok kezelését is megoldottnak tekintheti! Ha kérdése lenne, vagy szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Geppartner - 2019-12-10 08:33:23
18.2019 Nov.

Épületbontás: a romos épületektől mihamarabb szabaduljon meg!

épületbontás Az ország több pontján lehet találkozni elhagyatott, romos épületekkel. Ezek az ingatlanok minden szempontból roppant veszélyesek. Szerkezetileg bármikor megadhatják magukat, de nem ritka, hogy patkányok, csótányok, egyéb élőlények lepik el területeiket. Ez azért is kellemetlen, mert ezek a kártevők más, közelben található, akár lakott ingatlanba is befészkelhetik magukat. A régi, romos épületekbe gyakran költöznek be hajléktalanok is, vagy fordulnak meg kétes alakok, emiatt pedig a környék közbiztonsága is jelentős mértékben romolhat. Mindezek miatt ezektől az ingatlanoktól mihamarabb meg kell szabadulni, mégpedig épületbontással. Az épületbontás segít felszámolni a kellemetlen tényezőket, és hozzájárul ahhoz, hogy a környéknek ismét rendezett lehessen az összképe. Ezek az ingatlanok minden szempontból rombolják az adott város hírnevét, ezért jobb megszabadulni tőlük.

 

Éppen ezért a szakszerű épületbontást a lehető legrövidebb időn belül kivitelezzük azért, hogy megszabaduljanak a városképet és közbiztonságot romboló ingatlanoktól az emberek. Nagyon fontos, hogy ezek az épületek rövid időn belül felszámolás alá kerüljenek, hiszen hiába bővül, szépül egy város, ha ezek az épületek megtalálhatók a területen, nagy mértékben visszatartják az igazi fejlődéstől a települést. Cégünk profi szakemberei az épületbontást a kor és a hivatalos szabályok követelményeinek megfelelően végzik, géppel, kézzel, vagy akár robbantással. Az engedélyek miatt sem kell aggódnia, ugyanis azokról is gondoskodunk. Fontos számunkra a környezetvédelem, ezért épületbontáskor a hulladékot szelektíven gyűjtjük és szállítjuk el. Az épületbontásban mi valóban a maximumot nyújtjuk az ügyfeleknek!

 

Szabaduljon meg Ön is településén a romos, veszélyes ingatlanoktól, bízza ránk a szakszerű épületbontást! Szolgáltatásunk rugalmas, megbízható, kedvező áron elérhető. Amennyiben szeretné segítségünket kérni az épületbontásban, vagy kérdései lennének a munka menetével kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Geppartner - 2019-11-18 11:40:40
03.2019 Okt.

Mi az épületbontás menete?

épületbontás Ha azt halljuk: épületbontás, akkor sokaknak a többtonnás acélgolyó jut eszébe, amint nekicsapódik a ház falának, és minden dől is össze. Ennél azonban lényegesen bonyolultabb műveletről, sőt, műveletek soráról van szó. Lássuk részletesen, mi is az épületbontás menete!

Az első lépés a bontási engedély beszerzése, illetve – szükség esetén – a kiviteli terv készítése; fontos tudni, hogy nem minden esetben van rájuk szükség. A szabályozások ugyan folyamatosan változnak, és akár városonként, sőt, kerületenként eltérhetnek, de akadnak kivételek, amikor sem engedélyt, sem kiviteli tervet nem kell beszerezni az épületbontási munkálatok elvégzéséhez.

A második épületbontási lépés a közművek eltávolítása, illetve az ideiglenes mérőórák kihelyezése. Korábban már részleteztük, hogy miért veszélyes ezeket elhanyagolni, de szerencsére ritkán történik meg, hogy valamelyik közmű kikötés nélkül marad, így a balesetek esélye is kisebb. Ezek után jöhet a keményebb, többnyire acél szerkezetek és a tető eltávolítása a komplett gerendázattal együtt, valamint a födémzetet is ekkor bontják el.

Furcsának tűnhet, hogy a nyílászárók eltávolítása csak ezek után következik, és valóban, ez nem mindig a födém eltávolítása után történik meg; sokszor még a tető leszedése előtt elvégzik. Viszont a falak bontása mindig az utolsó előtti lépés, az utolsó pedig az alapzat eltávolítása, illetve a sávalap kiforgatása. Ezek után már csak a tereprendezés van hátra, ami előkészíti az új épület felépítését gépi földmunka segítségével.

Ha már felhoztuk a cikk elején a rombológolyót, akkor érdekességképpen megemlítenénk, hogy Magyarországon ez a módszer nem terjedt el, inkább a lassabb, ám biztonságosabb épületbontási módszereket alkalmazzuk. Ugyanígy a robbantás sem tartozik a hazánkban népszerű módszerek közé, bár találni példákat, illetve erre szakosodott vállalkozásokat.

Amennyiben épületbontásra lenne szüksége, mindenképpen bízza a műveletet szakértőkre, hogy elkerülhesse a baleseteket és az egyéb problémákat! Ha kérdése lenne, vagy szeretne árajánlatot kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Geppartner - 2019-10-03 13:20:47
05.2019 Szept.

Építkezik, de előtte épületbontásra is szükség lesz? Bízza ránk!

épületbontásEgy építkezés csak „tiszta lappal” indulhat, ám a megvásárolható üres telkek száma erősen csökken, tehát a legtöbb esetben szükség van épületbontásra, mielőtt elkezdődhetne a munka. A régi házat ugyanis csak kevesen tartják meg, mivel a bővítés és a korszerűsítés egyben gyakran többe kerül, mint a régi épület lebontása és az új felépítése összesen.

Az épületbontást többféleképpen lehet végrehajtani, és mindegyik ugyanolyan hatásos, így csak a megrendelő igényein múlik, hogy melyiket választja. Természetesen lehet rosszul és jól végezni, az előbbivel viszont a komoly baleseteket is kockáztathatjuk, és ezt jobb elkerülni. A bontás előtt mindenképpen szükség van arra, hogy az épületet lekössük a közművekről, vagyis a vízről, áramról és gázról, hiszen, ha enélkül kezdjük meg a műveletet, abból komoly bajok származhatnak. Gondoljunk csak bele, mi történik akkor, ha megreped egy gázcső, és elkezd szivárogni a gáz, majd az elektromos rendszer elkezd szikrákat vetni. Még belegondolni is rettenetes.

Épp ezért az épületbontást minden esetben érdemes szakemberekre bízni, hiszen egyrészt tudják, hogyan lehet a legbiztonságosabb módon elbontani az egész épületet, és előkészíteni a területet az új ház számára, másrészt megvan a tudásuk, a tapasztalatuk és – nem utolsó sorban – a gépparkjuk ahhoz, hogy az épületbontást a lehető leggyorsabban, és ami még fontosabb, a legbiztonságosabb körülmények között végezzék el.

Ön is építkezne, de ebben akadályozza egy régi, rozzant ház? Bízza ránk az épületbontást! Cégünk munkatársai szakszerűen, a szabályok betartása mellett, kézzel, géppel, vagy – ha szükséges – akár robbantással végzik el az épületbontás összes műveletét, mi több, az engedélyek beszerzését is megoldjuk, a hulladékot pedig szelektíven gyűjtjük és szállítjuk el, így a környezet védelmére is ügyelünk.

Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Geppartner - 2019-09-05 14:12:39
16.2019 Aug.

A szelektív épületbontás jelentőségéről bővebben

Az újrahasznosítás aktuális téma, amit az épületbontás területén is van már lehetőség aktívan gyakorolni. Ami nekünk már nincs hasznunkra, azt más még sikeresen fel tudja használni. Ez az építőanyagokra is igaz. Számos olyan anyag van egy épületben is, amit az épület lebontása után újra lehet hasznosítani, ami egy másik épülethez még hozzá tud adni. Ennek a szemléletnek megvan az az előnye, hogy jóval kevesebb szemét keletkezik, és a természet is lényegesen kisebb terhelésnek van kitéve. A szelektív épületbontás is ehhez a nézőponthoz kapcsolódik. Tehát ahelyett, hogy a bontással foglalkozó szakemberek minden törmeléket egy konténerbe halmoznának és elszállíttatnának a szeméttelepre, inkább szelektíven szétválogatják. Természetesen vannak olyan elemek, amik már valóban csak szemétre valók, de olyanok is akadnak, amiket még fel lehet használni egy közelgő építkezés alkalmával. A szelektív épületbontásban a mi cégünk is nagy tapasztalatra tett szert, és ezt a szolgáltatásunkat minden ügyfelünk figyelmébe ajánljuk. Más külföldi országokban már régóta bevett szokás a szelektív épületbontás, hiszen egyértelmű előnyei vannak. A szelektív épületbontásnak nem az az egyetlen célja, hogy a használhatatlant megkülönböztesse a használhatótól, hanem az is, hogy külön válassza a környezetre káros anyagokat azoktól, amik nem jelentenek terhelést a természetre. Egy-egy épület tartalmazhat olyan építőanyagokat, amik mérgező anyagokat tartalmaznak, a környezetbe kerülve pedig maradandó károkat okoznak. Mindenképpen szakemberre és megfelelő technológiára van szükség ahhoz, hogy a hulladékot szelektálják, összegyűjtsék, szállítsák és kezeljék. Mi minderről gondoskodunk, jól felszerelt gépparkkal környezettudatos épületbontással. Amennyiben profi csapatot szeretne megbízni a szelektív épületbontással, keressen fel minket bizalommal! A honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén szívesen vesszük megkeresését, és adunk árajánlatot a kiválasztott szolgáltatásainkkal kapcsolatban!

Geppartner - 2019-08-16 11:37:47
16.2019 Júl.

Amit az épületbontás menetéről tudni érdemes

épületbontás Minden területen szükség lehet épületbontásra, a legkülönbözőbb okokból. Az egyik legjellemzőbb, ha valaki az újonnan vásárolt telkén lévő régi házat vagy gazdasági épületet szeretné elbontatni, hogy egy új otthont építhessen a helyére. Egy régi gyári csarnokról is lehet szó, ami helyére nagyobb kerül, de az is elképzelhető, hogy egy régóta kihasználatlanul álló épület válik életveszélyessé, és elkerülhetetlen lesz az épületbontás. Manapság rengeteg módszer áll rendelkezésre a hagyományos gépi és kézi bontáson kívül, ha az engedély ezt lehetővé teszi. A nagyobb, magasabb géppel nehezen bontható épületeket vagy műemlékeket robbantással is le lehet rombolni.

 

 

Épületbontás előtt természetesen minden szükséges engedélyt be kell szerezni, és csak ezután következhet a szakértői csapat szemléje, akik a lehetőségekhez mérten a legjobb megoldást tudják biztosítani. Átvizsgálják az épületet, pontos feljegyzést készítenek az esetleges veszélyes anyagokról, a szükséges szállítási eszközök mennyiségéről. Nem szabad megfeledkezni róla, hogy abban az esetben is, ha nem volt bontási engedélyköteles a feladat, kérni kell egy hatósági bizonyítványt 30 napon belül! Az épületbontás megkezdésekor az első lépés mindig a közművek kikötése, ha szükséges, akkor ideiglenes mérőórák felállítása, ami nagy segítséget fog nyújtani a későbbi építkezéshez, és csak ezután veheti kezdetét a folyamat. A tetőszerkezet és a keményebb szerkezetek kerülnek először sorra, majd utána a födémek, gerendák és béléstestek, az épület falazatának bontására csak a nyílászárók eltávolítása után kerülhet sor. Az alapzat eltávolítása és a sávalap kiforgatásával zárul az épületbontás első szakasza. Természetesen itt még nem ért véget a dolog, hiszen hátra van a hulladék- és sittszállítás, a tereprendezés és a gépi földmunka.

 

Ha Ön is rutinos szakemberekre bízná az épületbontást, akik közel egy évtizedes tapasztalattal végzik azt, akár kézi és gépi, vagy robbantásos módszerrel, a legnagyobb biztonsággal, akkor cégünk szolgáltatásaiban nem fog csalódni! Keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

 

Geppartner - 2019-07-16 10:49:40
07.2019 Jún.

Szakszerű, ipari, szelektív, nagy tömegű épületbontásokat vállalunk!

Épületbontásra viszonylag gyakran szükség van. Akár egy nem használt ingatlan is kerülhet lebontásra, akár egy olyan raktárépület, amire már nincs szükség, de sokszor előfordul olyan is, hogy a megvásárolt telekre egy teljesen új épületet tervez valaki a régi helyére. Ilyenkor azonban nem mindegy, hogy kire bízzuk az épületbontást. Fontos, hogy ez a művelet szakszerűen történjen, ezért olyan céget érdemes keresni, aminek ez a szakterülete.

 

Az épületbontás során egyrészt rengeteg olyan anyag keletkezik, ami újrahasznosítható, másrészt pedig olyanok is, amelyek veszélyesnek számítanak, ezért különleges kezelést igényelnek. Napjainkban fontos kérdés a környezetvédelem, ezért az épületbontások során kiemelt figyelmet kell fordítani a keletkező törmelékkel kapcsolatos intézkedésekre.

 

Cégünk vállalja nem csak kisebb ingatlanok bontását, hanem az ipari, nagy tömegű épületbontás terén is számíthatnak ránk az ügyfelek. Számunkra a szakszerűség az elsődleges, ezért csak szakképzett, tapasztalt munkatársakkal, korszerű, karbantartott eszközparkkal dolgozunk, és odafigyelünk a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos szabályozás betartására is. Az általunk végzett épületbontás ennek ellenére gyors, áraink kedvezőek, mindenki számára megfizethetőek, hiszen célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a munkánkkal. Sok cég vállal épületbontást, azonban sajnos kevesen végzik mindezt szakszerűen, a szabályokat betartva. Ha Ön olyan vállalkozást keres, amely a környezetvédelmi szempontokat is fontosnak tartja, akkor forduljon hozzánk, mi szívesen állunk rendelkezésére!

 

Épületbontásra lenne szüksége? Nálunk a legjobb helyen jár! Bízza szakértő, tapasztalt csapatunkra a feladatot, bízza ránk magát! Bővebb információt szeretne kérni a szakszerű, ipari, szelektív, nagy tömegű épületbontásról? Keressen fel minket megadott elérhetőségeinken, kollégáink szívesen tájékoztatják a részletekről, és válaszolnak minden kérdésére!

 

Geppartner - 2019-06-07 13:05:12
12.2019 Feb.

Új lakóparkok, gyárak, telephelyek kivitelezése Pest megyében? Bízza ránk az épületbontást!

A fővárosban igazi körforgás figyelhető meg az épületekkel kapcsolatban. Sorra tűnnek el a régi irodaházak, gyárépületek, és helyükre új, modern, fenntarthatóbb lakóházak, többszintes irodai létesítmények kerülnek. Ez mostanság nemcsak Budapestre jellemző, hanem egész Pest megyére is. Az agglomeráció rendkívül vonzó a nagyobb vállalatok számára és azoknak, akik csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni, így az épületbontások és építkezések a Pest megyei településeken is megfigyelhetőek. Ha Ön olyan területet szemelt ki az agglomerációban, ahol romos, elhagyatott ingatlan található és olyan vállalkozást keres, ami vállal Pest megyében is épületbontást, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

 

Mivel tisztában vagyunk az agglomeráció népszerűségével, igyekszünk ehhez alkalmazkodni, ezért az épületbontást Pest megyében is vállaljuk. A munkálatokat korszerű eszközökkel, berendezésekkel végezzük, amit olyan munkatársak kezelnek, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek az épületbontások terén. Mindezen tényezők lehetővé teszik, hogy alkalmazkodjunk a szoros határidőkhöz, amik mostanában jellemzőek ezekre a projektekre.

Ahhoz, hogy időben elkezdhessük és be is fejezhessük az épületbontást Pest megyében, Önre is szükség lesz! Ez azt jelenti, hogyha az adott ingatlan engedélyköteles a bontást illetően, a szükséges papírok kerüljenek beszerzésre, ugyanis ezen dokumentumok nélkül rengeteg kellemetlen szituáció kialakulhat. Az agglomerációban is számos műemléki épület található. Ha ilyet szeretne lebontatni, mihamarabb forduljon Építési Hatósághoz és kérjen tőlük engedélyt a munkálatok megkezdéséhez!

 

Ha ezzel megvan, nincs más hátra, mint felkeresnie bennünket a Pest megyei épületbontáshoz! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken és kérje közreműködésünket a munkálatokhoz! Ha előzetesen kérdései lennének az épületbontás kivitelezésével, kollégáinktól mindenre választ kaphat megadott elérhetőségeinken.

 

Geppartner - 2019-02-12 09:27:20
22.2018 Nov.

Városfejlesztés? Földmunka- és rakodógépekre is szükség lesz!

Magyarországon mostanság egyre több városfejlesztési projekttel lehet találkozni, nem véletlenül, ugyanis a városokat az élhetőségük érdekében korszerűvé kell tenni. A városfejlesztés mindig egy adott településrész kialakítására, fejlesztésére, vagy rehabilitációjára irányul, ami lehet például településközpont fejlesztése, különböző kategóriájú lakóterületek korszerűsítése, illetve idegenforgalmi, vagy rekreációs célú települési területek fejlesztése. Amikor a tervezési fázis már megvalósult, és elkezdődnek a konkrét munkálatok, az előkészítési fázisokban biztosan szükség lesz földmunka- és rakodógépekre. Mivel a városfejlesztéshez szorosan kapcsolódik a közlekedési infrastruktúra fejlesztése, úgy, mint a vasútvonal korszerűsítése, vagy új utak megépítése, elengedhetetlenek a földmunka- és rakodógépek, amelyekkel könnyedén meg lehet valósítani a fejlesztéshez szükséges munkálatokat. A városfejlesztés során előforduló földmunkálatok kapcsán, úgy, mint, az alapozás, az út-, a vasút- és alagútépítés, valamint a közműépítést illetően kiváló munkaeszközöknek bizonyulnak a földmunka- és rakodógépek egyaránt. A földmunkagépek értelemszerűen a talaj mozgatásában segédkeznek, vagy pedig az útpályák elkészítése során a burkolati anyagok lazítását, kotrását is végezhetik. A rakodógépek az ily módon keletkezett, felesleges talajmennyiség és egyéb hulladék szállítójárművekre rakodásáról gondoskodnak, továbbá az új építőanyagok lerakodásában is segédkeznek az adott munkaterületen. A földmunka- és rakodógépekkel felgyorsíthatóvá válik a munkavégzés folyamata, így időben elkészülhet az adott terület fejlesztése, amit pedig a környéken lakók zavartalanul élvezhetnek. Ha a jövőben az Ön települését is érinti a városfejlesztés, vagy már a tervezési fázisba kerültek a munkálatok, ne feledkezzen meg a földmunka- és rakodógépek alkalmazásáról! Ha szeretné, hogy a berendezések segítsék a szakemberek munkáját, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén! Berendezéseink korszerűek és megbízhatóak, így garantáltan minőségi munkát végeznek a fejlesztés során.

Geppartner - 2018-11-22 09:50:58
14.2015 Júl.

Törési munkák

Alig került le a trélerről az újonnan beszerzett SANDVIK QJ241 mobil pofás törőgép, máris munkára fogtuk márciusban Nagykanizsán és Zalakaroson. Többféle anyagösszetételű depóniák feldolgozása volt a feladat melyet a törőgép könnyedén és gyorsan megoldott.

Geppartner - 2015-07-14 15:15:32
29.2015 Máj.

Bányamunka

Ahogyan több alaklommal említettük már Blogunkban a BÁNYAMUNKÁT kimondottan kedveljük, mert amilyen nehéz az előkészület és a pontos specifikálás, bizony a BÁNYÁKBAN annál jobban kalkulálható a KŐTÖRÉS vagy akár az OSZTÁLYOZÁS. Jelenleg nagyon fontos partnerünknél folyik az ANDEZIT DARÁLÁSA, reméljük, hogy elégedettek leszek az idén beüzemelt SANDVIK QJ 241 típusú POFÁSTÖRŐNKKEL. Elődjét, a jól bevált, sokszor bizonyított gépet nagyon jól ismerjük az EXTEC C 10-es TÖRŐGÉP 2002 óta réme a BETONDARÁLÉKNAK, BÁNYAKÖVEKNEK és minden egyéb kemény, tőrésre váró NYERSANYAGNAK vagy MÁSODNYERSANYAGNAK.

Geppartner - 2015-05-29 12:33:45
26.2015 Máj.

VASÚTIKŐ OSZTÁLYOZÁS

Sokszor találkoztunk már a „jó pap holtig tanul” gondolattal. Bizony ez ránk is igaz. Egy új partnerünk felkért minket Piliscséven VASÚTIKŐ OSZTÁLYOZÁSÁRA. Örömmel álltunk rendelkezésére, hiszen a fenti anyagból párszázezer M3 magunk mögött tudhatunk. Sajnos a Megrendelővel nem sikerült dűlőre jutni így még a munkakezdés napján össze is csomagoltunk és futottunk ki merre lát. Sajnos mi sem tudjuk mindig eldönteni kinek érdemes és kinek nem dolgozni. L

Geppartner - 2015-05-26 10:32:28
10.2013 Nov.

Budapest - osztályozás

Végre Budapesten dolgozunk. Ha jól emlékszem, nem volt erre példa idén. Nagy öröm és könnyedség kollégáinknak és nekem is, hogy itthon vagyunk. Jelen esetben csak rövid ideig vagyunk a X. kerületi Éles saroknál, hiszen a jövő évi előkészítő - vagy mondjuk úgy bemutatkozó - munkánkat csináljuk. A bemutatkozó jelen esetben nem túl jó szó, hiszen jelenlegi megrendelőnknek immár 100.000 tonna felett osztályoztunk, de a villamos ágyazattal még nem volt dolgunk. Egy kis érdekesség: a jelenlegi szelvényszámon 1962-64-ben épült villamos pálya felújításában veszünk részt. A kő nem sokban különbözik a vasútétól, csak 1-2 cm-rel kisebb, és bizony vizes állapotban is sokkal jobban osztályozható, mint hasonló nedvességtartalmú a vasútkő, még úgy is, hogy itt egy 21 tonnás kicsi TEREX 663-as névre keresztelt finomrostával dolgozunk Míg a 2013-as évben minden hasonló munkán a 34 tonnás TEREX 883-as nehézrostával dolgoztunk, amelynek jelentősen erőteljesebben és nagyobb pályán mozog a rostaszekrénye. Tehát beköszöntünk a villamos világába is. Reméljük, hogy jövőre a várakozásoknak megfelelően itt is kapunk szerepet, nem csak a vasúti munkákon.

Geppartner - 2013-11-10 15:49:31
21.2013 Okt.

Gép-Partner Kft. - bejegyzés

Az idei év is eddig úgy látszik, hogy az inert hulladék darálásáról és a vasútikő osztályozásáról szól. Kivétel néhány inert osztályozás és a dorogi bányamunka. Régebben, amikor még sok-sok munkagépet adtunk el, nagy és igen figyelemre méltó bányamunkák voltak itthon és Romániában, Szlovákiában. Remélem visszatér a bányák időszaka, hiszen az igazi kihívást mindig a bányák jelentették. Ha már kívánságok ideje van, végre a szakértelem is kaphatna egy kicsivel több teret, hiszen név és munka nélkül leírnám, hogy gépbérletre idén több elképesztően blőd és eleve bukásra ítélt projektre adtam, vagy inkább kértek tőlünk ajánlatot. Gondoljunk el egy ezer meg egy éves meddőhányót és benne sok tízezer m3 anyagot szeretnék hasznosítani, de mint oly sokszor, nincs a kedves bonyolító cégnek eszköze. Itt lépünk be a képbe mi. Nekünk van és adunk is, ha látjuk a finanszírozás módját, és azt, hogy az kifizetődhet a kedves ügyfélnek. No ezt nem azért mert mi vagyunk Páduai Szent Antal, hanem ha a kedves ügyfél ráfizet, sajnos valószínű, hogy a gépszállító - hívjuk alvállalkozónak -, vagy kivitelező is ráfázik. Kanyarodjunk vissza szakértelemmel kapcsolatos eszmefuttatásra. Tehát kértek a Gép-Partner Kft.-től 3 db. 4,5-5 m3-es homlokrakodót és egy dózert a munka elvégzésére úgy, hogy szállítás, osztályozás, darálás a terv. Aki egy kicsit is ért a dologhoz, tudja, hogy az eszközök nem teljesen tökéletesen lettek kiválasztva. A bejárás alkalmával több alkalommal hangot adtam a gépsor nem kimondottan helyes összeállítására, de kötötték az ebet a karóhoz. Így mi kiszálltunk a buliból, de ha valaki ilyen munkát nyer, nem kellene, hogy egy ici-picit értsen is a hozzá?

Geppartner - 2013-10-21 09:04:33
14.2013 Okt.

Zagyvarékas - darálás

Ha már a környéken voltunk, essünk hát neki felfedezni a környéket a környéket. Egyre több megrendelést kapunk úgy, hogy az egyik munka közben keresnek meg minket egy másik munka lehetőségével. Zagyvarékason is betont daráltunk.

Geppartner - 2013-10-14 08:01:12
12.2013 Okt.

Szolnok - betondarálás

Egy kis segítség régi jó partnerünknek, körülbelül. 1500 m3 beton darálása. Itt már a technika kicsit megtréfált minket, de nem a gépeink, hanem a szállítóeszköz rakoncátlankodott. Az anyag ömlött a darálóból, köszönhetően a kifogástalan előkészítésnek.

Geppartner - 2013-10-12 07:57:28
07.2013 Okt.

Tóalmás - darálás

Némi aszfaltot tettünk ismét hasznossá. A „nagytestvérek” közül most a Colas Alterra volt a megrendelőnk és mondhatom, hogy ügyesen, a megbeszéltek szerint zajlottak az események. Mivel ez egy blog, és itt az emberek mindent leírhatnak. A nagyok nehézségeivel a kicsik bizony nem küzdenek. Itt az emberek kezéből 16 óra körül kiesik a kulcs. Nincs tovább, kész, hazamentünk címszóval. És ha ez nem lenne elég, fura, hogy 2 de inkább 3 nappal előre engedélyt kell kérni a központból, hogy mondjuk 18 óráig dolgozzanak. Még abban az esetben is, ha még 1-2 óra darálás lenne hátra és ha történetesen péntek van. Szombaton dolgozni? Heller Krisztián kollégám szerint, pedig elhihetik sokat látott, amikor felvetette a szombati munka lehetőségét, kicsit úgy érezte, hogy a lehetőség gondolata is szellemi és fizikai fájdalmat gerjesztett mind a gépkezelőkben, mind pedig a vezetőség tagjaiban. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mint kiderült nem csak én olvasom a blogot, kiigazítást tennék, miszerint nem a fent említett nagy cégek alkalmazottai és gépei rakodták a törőgépet, hanem az alvállalkozók.

Geppartner - 2013-10-07 07:48:44
11.2013 Szept.

Tököl - darálás

Megtetszettünk a tökölieknek, ha szabad ilyen egyszerűen fogalmazni. Néhány ezer m3 erejéig visszahívtak minket, de immár a HARTL 1055 daráló volt a favorit. Nem akarom elszólni - de talán szeptember közepén már szabad ilyet mondani -, de idén a technika velünk van. Komolyabb probléma nélkül bontottunk, osztályoztunk, törtünk, szállítottunk és egyáltalán dolgoztunk az idén. Nagyon jó dolog a profi és ugrásra kész szervizcsapat, de még jobb ha nincs dolguk.

Geppartner - 2013-9-11 11:24:46
23.2013 Aug.

Selyp - bontás

Selyp, vagy ahogy a bontási engedély mondja Lőrinci, Zagyvaszántó. Ismét bontunk, és most nem sok kicsi épületet, műtárgyat, hanem néhány magasat, nagyot, speciális eszközökkel. A legmagasabb épületünk 33,5 méter volt, de Heller Krisztián kollégánk nagy segítségével és a gépkezelők profizmusával, ismét nyert a technika. De ne kiabáljuk el, még némi szerkezet hátra van, a vastalanítás, amely egyre nagyobb szerepet kap munkáinkban és a darálás sem lesz egyszerű feladat.

Geppartner - 2013-08-23 14:31:25
15.2013 Aug.

Püspökladány - osztályozás

Folyik az osztályozás gőzerővel. Mivel idén üzemóra alapú elszámolást kért a vasút, így tippelni sem tudom mekkora mennyiséget osztályoztunk, de megrendítő számot kapnánk, annak ellenére, hogy sajnos nem folyamatos az anyagellátás. Reméljük 2012 és az idén nyújtott teljesítményünk alapján 2014-ben is dolgozhatunk a tovább ezzel a csapattal.

Geppartner - 2013-08-15 07:58:19
14.2013 Aug.

Tököl - osztályozás

Az idén oly népszerű Terex863-as osztályozógép és Komatsu WA 320 és volt segítségünkre. Régóta állítom és ezt a véleményemet most is tartom, hogy az osztályozás, törés egy 3 gépes műfaj. Ha szeretnénk két géppel megoldani, akkor szinte biztosan többe fogy kerülni a leves mint a hús. De ez a mi tapasztalatunk, nem feltétlen van mindenki ezen az állásponton. Szintén technikai gond nélkül tudtunk végezni.

Geppartner - 2013-08-14 15:40:11
07.2013 Aug.

Orosházi szennyvíztelep betondarálása

Szintén fontos megrendelőnk és a déli országrész igen meghatározó cégének most mi tudtunk segíteni. Néhány ezer köbméter várta, hogy segítségünkkel hasznossá legyen az építőipar őrült forgatagában. A darálógép egy hangulattal többet utazott mint kellett volna, de végeredményben ismét sikeresnek mondható munkát tudhatunk magunk mögött!

Geppartner - 2013-08-07 07:35:21
01.2013 Aug.

Dorog - bányamunka folyamatban

Kisebb nagyobb technikai problémákkal, még mindig dolgozunk a mészkőbányában. Stabil 48-50 fok a bányakatlanban, ami megméri a gépkezelőket és az eszközöket egyaránt.

Geppartner - 2013-08-01 12:05:01
23.2013 Júl.

Kecskemét - osztályozás

2 munkaterületen is ismét a TEREX kisebbik osztályozó típusával 0-30, 30-100 és 100+ -ra osztályoztunk, villámgyorsan végeztünk. A Megrendelő óramű pontossággal fizetett és nagyon komoly gépparkkal segített a "hercegkisasszonynak". Reméljük visszahívnak minket dolgozni.

Geppartner - 2013-07-23 15:22:33
20.2013 Júl.

Monor - gépbérlet

Monori gépbérlet. Itt nagyon nehéz dolgunk volt. Körülbelül 2000 m3 inert hulladék, ami sajnos nagyon rosszul volt előkészítve. Talán ilyen lassan még soha nem haladtunk. Az egykori épület, mely egy békebeli darab lehetett, olyan mennyiségű vasanyagot tartalmazott, hogy a gépkezelőnk - nevezzük nevén - Imre, talán a saját felmenőit is a szájára vette. Ebben a munkában a Hartl 1055-ös pofás törő és a mindig munkára kész Caterpillar 320 D segített. Halkan jegyezném meg, hogy ne csak dicsekedjünk, 60 óránál is több időt töltöttünk a már említett mennyiség darálásával.

Geppartner - 2013-07-20 11:49:41
15.2013 Jún.

Százhalombatta -darálás

Ismét Százhalombatta! Nagyon megbízható, és régóta ismert partnerünk ismét igénybe vette a Hart'l 1055 PC darálógépet. Roland úrnak, mert így hívják a Megrendelőt, nagyon szívesen darálunk és egyáltalán dolgozunk. A szokásos néhány ezer köbmétert ledaráltuk, bár jelentősen több volt a vas a hulladékban. Reméljük hamarosan ismét dolgozhatunk ennek a nagyon megbízható és talpra esett cégnek, Cégvezetőnek.

Geppartner - 2013-06-15 09:14:09
09.2013 Jún.

Padar - rekultiváció

A csöngei munka folytatása, bár a Megrendelő más, a vezérkar ugyanaz. Ide a Terex kisebbik gépével, az idén favoritnak mondható, igen könnyen szállítható 863-as „hercegkisasszonnyal” vonultunk fel. Be kell látnunk, hogy ennyi osztályozott óra után is tévedhetünk, ismét alulbecsültük ezt a kiválóan méretezett és meglepően hatékony eszközt. A Megrendelő előzeteses megbeszélést követően egy 16 tonnás gumikerekes kotróval állt az osztályozógép mellé. Sajnos nem túl sok sikerrel. A gép állandóan leürült, és a gumikerekes kotró csak erőlködött. Természetesen a félrevezető tanácsot kompenzáltuk a Tisztelt Megrendelőnek. Végül itt is jól végeztünk és mindenki elégedetten gondol a munkára. Ezúton hívnám fel a figyelmet sokadszor a TEREX 863-as kis 19 tonnás osztályozógépére, amely már idén számos alkalommal letette a voksát.

Geppartner - 2013-06-09 09:46:38
26.2013 Máj.

Dorog - bányamunka

Végre igazi bányamunka! Dorogon hosszas versengés után alul maradtunk a teljes gépsor bérbeadását illetően, mégis kaptunk helyet a munkában. Ebben segítségünkre volt egy nagyon fontos partnerünk a Hunext Kft. Elkezdtük a Dorogi mészkőbánya 300+ -os anyagának 0-50 mm-re darálását. Reményeink szerint igen hosszú munkába kezdtünk, a Megrendelő megbízható és mondhatjuk, hogy a piacon nagyon erős.

Geppartner - 2013-05-26 10:38:52
25.2013 Máj.

Esztergom - osztályozás befejezve

Esztergom befejezve! Egy nagyon szimpatikus és talpraesett vezérkar segítségével, letettünk itt is amit megkövetelt a munka. Kifogástalan időben, szinte technikai hiba nélkül több mint 20.000 tonna anyagot osztályoztunk és deponáltunk. Sok jó ember kis helyen is elfér - tartja a mondás -, de ez nem igaz a jó minőségű osztályozott anyagra. Itt jegyezném meg, hogy kiváló minőségű töltőföld és 30-90-es vegyes Inert keresi leendő gazdáját Esztergom környékén.

Geppartner - 2013-05-25 12:13:05
06.2013 Máj.

Esztergom - inert hulladék osztályozás

Elkezdtük Esztergomban Inert hulladék osztályzását és deponálását felölelő munkálatokat. A mindig bevált TEREX 863-as osztályozógép a szíve a munkának és egy 22 tonnás, már a Szlovákiai vasércosztályozásból szintén jól ismert JCB 210 láncos kotrógép. A további kiszolgálógépeink: Komatsu WA 380, mely meglepően jól kezdett, kiváló fogyasztással (igen finom lábú és kezű kezelővel) és termelékenységgel illetve az elmaradhatatlan Kínai csoda, melyből immár sokat értékesítettünk a Liugong 856.

Geppartner - 2013-05-06 09:15:08
01.2013 Máj.

Csönge - szeméttelep rekultiváció

Ebben a műfajban még van mit tanulnunk. Néhány ezer köbméternyi teljesen vegyes hulladék osztályozására vonultunk fel a „jó öreg” királylánnyal a TEREX 883-as osztályozógéppel. Kisebb technikai problémákat áthidalva ismét kiderült, hogy 34 tonnás osztályozógéphez minimum 22-25 tonnás lánctalpas kotrógép dukál. A munkát befejeztük és ígéretet kaptunk a Megrendelőnktől, hogy néhány hét múlva folytathatjuk. Megint tanultunk valamit a szakmáról.

Geppartner - 2013-05-01 07:30:46
25.2013 Már.

Eger - befejeztük

Végre. Befejeztük Egri munka viszontagságos darálását. És mivel M3 díjban voltunk megállapodva, a Partnerünk is visszavár minket. A HARTL 1055 PC pofástörőgép, melyből 5 DB. áll ügyfeleink rendelkezésére, ismét bizonyított, hogy az egyszerű, úgy tűnik, hogy nagyszerű.

Geppartner - 2013-03-25 16:31:50
20.2013 Már.

Eger - nehéz darálás

Egy gyors kis darálás Egerben az Esztergomi munka előtt. Sárban, dagonyában elkezdtük a megközelítőleg 1300 m3-es darálást. Mi is tévedhetünk még ennyi darálás után is. Borzasztó körülmények és nagyon nehezen fogyó anyag kíséretében, minden technika elromlott, ami elromolhatott. De gyors és tettre kész szerelőink néhány óra leforgása alatt megjavították az elromlott berendezéseket, és haladtunk tovább a saras-vizes anyagban csiga lassúsággal.

Geppartner - 2013-03-20 10:30:52
18.2013 Már.

Püspökladány - vasút osztályozás

És ismét vasút! Elkezdtük a Püspökladányi vasút vonal osztályozását. Immár 2. (Szajol-Kisújszállás) éve töretlenül. A jó öreg TEREX 883-as "Királylány" ment munkába a az akár 150 tonna/órás kapacitásával. Reméljük ismét jól szerepel  az ország egyik legnagyobb mobil nehézrostája. A berendezés 34 tonnájával és öregbíti hírnevünket a kiváló és további sok-sok évet szolgáló, osztályozott VASÚTI KŐ előállításával.

Geppartner - 2013-03-18 09:50:40
01.2013 Már.

Szlovákia - vasérc osztályozás

Szlovákia Vasérc. Harmadik nekifutás, hátha az idő kedvezőbb lesz. 150 000 tonna vasérc osztályozása a feladat a szlovákiai Nagykaposon. Mindössze némi hó és fagy állja az utunkat. De mi töretlenül és a gépkezelőink hideget nem ismerve látnak neki ismét a heti 7 nap és 24 órás munkanapok "örömének". Drukkoljunk a jó időért!

Geppartner - 2013-03-01 15:04:16
10.2013 Feb.

Százhalombatta - osztályozás M3

Irány Százhalombatta és egy nagyon kedves és ügyes Battai partnerünk. Itt néhány ezer M3 várta, hogy újra hasznossá legyen az építőipar fergetegében. Szokás szerint simán és a várakozásokat hozva végeztünk is 2 hét alatt.

Geppartner - 2013-02-10 12:33:53
09.2013 Feb.

Érd - szennyvíztelepi bontás

Elkezdtük a 2013-as évet egy kilenc épületből és műtárgyból álló szennyvíztelep bontásával. A idő nem mondhatnám, hogy kegyes volt, de ismét 9 nappal a megadott határidő előtt végeztünk. Talán nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy a néhány igazi „nagytestvér” megrendelő közül is kikaptuk a legnagyobbakat, a Közgép és az Euroaszfalt duóját. Bár jobban kedveljük a kis, számunkra áttekinthetőbb megrendelői köröket, mégis örültünk a megkeresésnek. A munka alatt be kellett mindent vetnünk, hiszen katasztrofális idő volt, de igen fontos és megbízható Partnerünk a Virabel Kft. ismét kitett magáért és elhozta sárközi lapjait, ami segítségünkre volt a 40-50 cm-es sárban, hóban, jégben való munkavégzésben.

Geppartner - 2013-02-09 10:13:23