Ipari épületbontás, ahogyan a szabályok szerint zajlik

Ipari épületbontásAz ipari épületbontás több pontban is eltér az általános épületbontástól. Eszközök és módszerek, szabályok és lehetőségek is eltérőek a két bontási kategória között,azért, mert a lebontásra váró ingatlanok is különböznek. Amit bele lehet foglalni egy lakóépület bontási tervébe, azt egy ipari épületbontásnál már nem biztos, hogy el lehet fogadni .

A szakszerűen kivitelezett és szabályosan lebonyolított ipari épületbontáshoz több feltételnek is teljesülnie kell. Csak a megfelelő eszközökkel és a releváns szakmai ismeretek birtokában lehet a bontást elvégezni. A magas színvonalon történő bontási műveletek kivitelezését bízza ránk!

Az ipari épületek és a lakó épületek közötti lényeges különbség tetten érhető például a felhasznált építési anyagokban is. Az ipari területeken gyakran olyan épületeket húznak fel, amik valóban masszívak,  ellenállóra építették őket az üzemi balesetekkel szemben vagy a veszélyes anyagok tárolásához. Ez az ipari épületbontás számára csak akkor jelent kihívást, ha a bontásban résztvevők nem tudják felmérni azt, hogy milyen eszközöket, tervet kell a projekt kivitelezéséhez alkalmazniuk.

Az ipari épületbontás veszélyes műfaj, nem ritka, hogy a bontás területén mérgező anyagokkal találkoznak a szakemberek. A csapat csak akkor mondhatja magát felkészültnek, ha képes semlegesíteni, szelektálni, tárolni és elszállíttatni ezeket az anyagokat. Az azbeszt például még mindig gyakran előforduló mérgező anyag, amit a régi építkezési módokban használtak. A veszélyes anyagokon kívül a vastag falakkal, nehezen lebontható szerkezetekkel, erős alapanyagokkal is meg kell tudniuk birkózni a résztvevőknek.

Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, ha az ipari épületbontásban professzionális munkát végző csapatra számít! A weboldalon közzétettük a szolgáltatásaink listáját, valamint a munkáinkból is készítettünk egy rövid összefoglalót. Az érdeklődőknek további tájékoztatást nyújtanak kollégáink. Lépjen kapcsolatba velünk az egyik megadott elérhetőségünkön és küldünk Önnek személyre szabott árajánlatot!

Geppartner - 2021-08-30 15:31:58