Építési és bontási (inert) hulladékok előkezelése és hasznosításaHulladékkezelés - hulladékhasznosítás

Tevékenységünk fő vonulatát a 17-es EWC főcsoportszámú kóddal ellátott építési és bontási (inert) hulladékok előkezelése és hasznosítása alkotja.

Az általunk üzemeltetett mobil daráló és osztályozó gépek szabályozott és ellenőrzött láncolatával felépülő struktúra folytán lehetővé tesszük a hulladékként nyilvántartott anyagok előkezelését majd bevizsgálását követően hulladékstátuszból történő kivonása utáni újbóli felhasználását és haszonanyagként történő értékesítését. (többek között mélyépítésbe, útalapba). Így természetesen közreműködésünk által az uralkodó hulladéklerakási díjak drasztikus leépítése is lehetővé válik. Szakértői csaptunk a teljes körű lelkiismeretes projekt lebonyolításban örömmel áll rendelkezésére.

Több alkalommal találkoztunk már helytelenül, szabálytalanul lebonyolított lerakás illetve kezelési ügymenettel. Ezen szabálytalanságok és téves hulladékkezelések, hasznosítások elkerülésében is segítségükre lehettünk. Cégünk speciálisan ebben az üzletágban nagyon erős és a piac ismeretében állíthatjuk, hogy ez a terület szintén erősségünk.

Hulladékkezelés: Együtt egy szebb jövőért!

hulladékkezelés A környezetvédelem manapság a legaktuálisabb jelenkori problémák közé tartozik. Egyre inkább elterjedtté válik az a tendencia, hogy az emberiség igyekszik odafigyelni arra, hogy minél kevésbé ártsanak annak a bolygónknak. Cégünk is ezt a folyamatot támogatja, így szolgáltatásai között ennek megfelelően a hulladékkezelés is megtalálható.

Sajnos még mindig léteznek illegális szemétlerakó helyek, amik nem csak elcsúfítják a környezetet, de törvénybe ütköző is a fenntartásuk. Azonban cégünk szakemberei speciális eljárások során a felhalmozódott hulladékot előkezelésnek vetik alá, majd a feldolgozást követően a hasznosításáról is gondoskodnak. Óvja Ön is környezetét és ne feledkezzen meg arról, hogy a hulladék feldolgozásra és hasznosításra alkalmas állapotba kerüljön!

Keressen minket bizalommal és a mi segítségünkkel gondoskodhat arról, hogy a hulladék a megfelelő formában a megfelelő helyre kerüljön!
Hulladékkezeléssel kapcsolatos további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Amit a hulladékhasznosításról tudni érdemes

hulladékkezelés A mindennapok során óriási mennyiségű hulladék keletkezik szerte a világon, háztartási szemét, valamint veszélyes ipari hulladék egyaránt, ezért a hulladék kezelése és hasznosítása kiemelkedően fontos szempont a környezetvédelem érdekében.

A szakszerű hulladékhasznosításnak köszönhetően csökken a környezetszennyezés, továbbá energiát lehet megtakarítani a segítségével, ezért magánszemélyek és nagyvállalatok számára egyaránt fontos, hogy gondoskodjanak a hulladék szakszerű kezeléséről.

Két féle hulladékhasznosítási módot ismerünk, ezek a következőek:
•Közvetlen – átalakítás nélkül kerül visszaforgatásra a hulladék
•Közvetett – átalakítással kerül visszaforgatásra a hulladék

Amennyiben az Ön cége számára is fontos a környezetbarát nézőpont, forduljon bizalommal szakképzett munkatársainkhoz hulladékhasznosítással kapcsolatos igényeivel és felmerülő kérdéseivel! Profi csapatunk mindenben készséggel áll rendelkezésére, hogy együtt tehessünk környezetünkért!

Hulladék előkezelés hulladékgazdálkodási engedéllyel!

Hulladék előkezelés hulladékgazdálkodási engedéllyel! Hulladékkezelési tevékenységnek minősül a hulladék gyűjtése, begyűjtése, szállítása, előkezelése, tárolása, hasznosítása és ártalmatlanítása. Ezekhez a tevékenységekhez hulladékgazdálkodási engedélyre van szükség! Cégünk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, a hulladékhasznosításra, és ennek érdekében kiemelten foglalkozik hulladék előkezeléssel is!

A hulladék előkezelés a hulladék feldolgozásának az egyik első fázisa, ami elősegíti, megkönnyíti a hulladékok begyűjtését, szállítását, tárolását, hasznosítását vagy ártalmatlanítását. A hulladék előkezeléshez leginkább mechanikai műveletek tartoznak, olyanok, mint az aprítás, tömörítés, rostálás, tisztítás, de ide soroljuk a tárolást is.

Keressen minket megadott elérhetőségeink egyikén, és bízza olyan cégre a hulladék előkezelést, amelynek nem csak érvényes hulladékgazdálkodási engedélye van, de a szívén is viseli környezetünk sorsát, a hulladék környezetbarát begyűjtését és feldolgozását!

Épületbontás utáni újrahasznosítás

Épületbontás utáni újrahasznosítás Épületbontás előtt áll? Építkezik, felújít, szeretné megtisztítani telkét a fölöslegessé vált építményektől? Az első lépés mindig az épületbontás, ezt követően pedig az így keletkezett törmelék elszállítása. Ma már a bontási törmeléket nem csak összegyűjteni és elszállíttatni lehet, de az újrahasznosításáról is tudunk gondoskodni.

Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat ezen a téren is! Amennyiben épületbontáshoz keres megbízható szakembereket és jól felszerelt céget, úgy minket keresett!

Egyszerre tudjuk elvégezni az épületbontást és az épületbontás utáni újrahasznosítást is, hiszen mindegyikhez megvannak a megfelelő gépeink. Az épületbontást követően megtörténik a hulladékszelektálás, majd annak az újrahasznosításhoz szükséges előkezelése. A hulladékból így nem kerül minden a szemétbe, hanem egy bizonyos részét újra fel lehet használni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessen időpontot velünk épületbontásra, vagy vegye igénybe épületbontás utáni újrahasznosítással kapcsolatos szolgáltatásainkat!

Az inert hulladék lényegéről

Az inert hulladék lényegéről Milyen típusú hulladékot nevezünk inertnek? Ez nem más, mint az építkezések folyamán vagy különféle épületek bontása során keletkező hulladék, tehát a bontási, építési törmeléket nevezzük inert hulladéknak.

Az inert hulladék ásványi eredetű, de bitumen is lehet. Ide tartozik minden, ami egy épületet alkot, a tégla, a beton, a bitumen, a kavics, a cserép, vagy a homok is, illetve a különféle faanyagok. Ezek az anyagok nem mennek át fizikai, kémiai, vagy biológiai átalakuláson, nem jelentenek környezeti kockázatot, és a lerakásukra speciális szabályok vonatkoznak. Az inert hulladék szállítását és lerakását is ugyanolyan körültekintéssel kell végezni, mint a veszélyes hulladékokét.

Egyszerre tudjuk elvégezni az épületbontást és az épületbontás utáni újrahasznosítást is, hiszen mindegyikhez megvannak a megfelelő gépeink. Az épületbontást követően megtörténik a hulladékszelektálás, majd annak az újrahasznosításhoz szükséges előkezelése. A hulladékból így nem kerül minden a szemétbe, hanem egy bizonyos részét újra fel lehet használni.

Amennyiben szüksége van egy olyan cég szolgáltatásaira, akikre rábízhatja a keletkezett bontási, vagy éppen építési hulladékot, keressen meg minket bizalommal! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén felveheti velünk a kapcsolatot, és kérhet árajánlatot inert hulladék szállítására!