Környezetvédelem

Szolgáltatásaink tárháza magába foglalja a környezetvédelmi jogforrások által támasztott követelményeknek megfelelő ügyviteli folyamat kontrolálását.

Leendő ügyfeleink specializált igénye szerint örömmel segítünk az illeszkedő jogszabályrendszerben történő gyakorlatias szemléletű tájékozódásban, valamint a különféle környezetvédelmi előírások teljesítésében is. Így cégünk vállalja a teljes körű és lelkiismeretes környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátását elsősorban a hulladékgazdálkodás területén, mely felöleli hulladékgazdálkodási engedélykérelmek (hulladék előkezelési és hasznosítási, szállítási engedélyek, telephelyi és országos szinten egyaránt) elkészítését, a felmerülő hulladék bevallások elkészítését és rendszerezését, valamint eseti és rendszeres környezetvédelmi-hulladékgazdálkodási szaktanácsadást, továbbá a hatóságokkal történő kapcsolattartást, adatszolgáltatást.

Kiemelten fontosnak tarjuk ügyfeleink egyedi érdekeit és megbecsülését, a ránk bízott feladatok pontos teljesítését valamint a határidők betartását, ez által szolgálva a lehető legnagyobb tehermentesítés iránti igényt.

Környezetvédelmi tanácsadásra van szüksége? – Kérje szakértőink segítségét!

Környezetvédelmi tanácsadásra van szüksége? – Kérje szakértőink segítségét! Sajnos az emberiség az évezredek alatt jelentős mértékben rombolta a környezetet és a természetet például a gyárak megépítésével, vagy a gépjárművek feltalálásával. A jó hír, hogy egy kis odafigyeléssel mérsékelhető ez a romboló folyamat, ezért kérje

környezetvédelmi szakembereink tanácsadását!

Ha vállalkozásának fő profilja az építkezés – és az ezzel járó bontási feladatok, a munkálatok alatt biztosan felgyülemlik nagy mennyiségű hulladék, amelynek megfelelő elszállíttatásáról, vagy ideiglenes tárolásáról gondoskodni kell, annak érdekében, hogy ne legyen káros hatással.

Ilyen esetekben kérje környezetvédelmi szakértőink tanácsát, akik rendkívül tájékozottak e téren, ennek köszönhetően olyan ötleteket, megoldásokat kínálhatnak Önnek, amelyek nagyban megkönnyíthetik a hulladék kezelést!

Kérjen részletes tájékoztatást hulladék kezeléssel kapcsolatban! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36-49/817-982
Email:
info@geppartner.hu