Környezetvédelem

Szolgáltatásaink tárháza magába foglalja a környezetvédelmi jogforrások által támasztott követelményeknek megfelelő ügyviteli folyamat kontrolálását.

Leendő ügyfeleink specializált igénye szerint örömmel segítünk az illeszkedő jogszabályrendszerben történő gyakorlatias szemléletű tájékozódásban, valamint a különféle környezetvédelmi előírások teljesítésében is. Így cégünk vállalja a teljes körű és lelkiismeretes környezetvédelmi megbízotti feladatok ellátását elsősorban a hulladékgazdálkodás területén, mely felöleli hulladékgazdálkodási engedélykérelmek (hulladék előkezelési és hasznosítási, szállítási engedélyek, telephelyi és országos szinten egyaránt) elkészítését, a felmerülő hulladék bevallások elkészítését és rendszerezését, valamint eseti és rendszeres környezetvédelmi-hulladékgazdálkodási szaktanácsadást, továbbá a hatóságokkal történő kapcsolattartást, adatszolgáltatást.

Kiemelten fontosnak tarjuk ügyfeleink egyedi érdekeit és megbecsülését, a ránk bízott feladatok pontos teljesítését valamint a határidők betartását, ez által szolgálva a lehető legnagyobb tehermentesítés iránti igényt.

Környezetvédelmi tanácsadásra van szüksége? – Kérje szakértőink segítségét!

Környezetvédelmi tanácsadásra van szüksége? – Kérje szakértőink segítségét! Sajnos az emberiség az évezredek alatt jelentős mértékben rombolta a környezetet és a természetet például a gyárak megépítésével, vagy a gépjárművek feltalálásával. A jó hír, hogy egy kis odafigyeléssel mérsékelhető ez a romboló folyamat, ezért kérje

környezetvédelmi szakembereink tanácsadását!

Ha vállalkozásának fő profilja az építkezés – és az ezzel járó bontási feladatok, a munkálatok alatt biztosan felgyülemlik nagy mennyiségű hulladék, amelynek megfelelő elszállíttatásáról, vagy ideiglenes tárolásáról gondoskodni kell, annak érdekében, hogy ne legyen káros hatással.

Ilyen esetekben kérje környezetvédelmi szakértőink tanácsát, akik rendkívül tájékozottak e téren, ennek köszönhetően olyan ötleteket, megoldásokat kínálhatnak Önnek, amelyek nagyban megkönnyíthetik a hulladék kezelést!

Kérjen részletes tájékoztatást hulladék kezeléssel kapcsolatban! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!

Mindent a környezetvédelemért! - Környezeti hatásvizsgálati eljárás, jogszabályok alapján

Mindent a környezetvédelemért! - Környezeti hatásvizsgálati eljárás, jogszabályok alapján A környezeti hatásvizsgálat során bizonyos területek környezeti állapotát mérik fel a szakemberek, annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a beruházás előtt álló terület nem veszélyezteti-e a közvetlen környezetet. Mivel a vizsgálat jelentős a környezetvédelem szempontjából, jogszabályok alapján végzik a szakemberek, így semmilyen tévedés nem történhet az ellenőrzés során!

A környezeti hatásvizsgálatok jogi szabályozása országonként különbözik, azonban alapvetően a folyamat lebonyolításának alaplogikája mindenhol ugyanaz. Hazánkban a jogszabályok szerint a környezethasználónak kell jeleznie a környezetvédelmi hatóságok felé, hogy szeretné hatásvizsgálat alá vetni az adott területet, amelynek korábbi engedélyeit megvizsgálja a bizottság, majd következik a tényleges hatásvizsgálat kivitelezése és a környezeti hatástanulmány elkészítése, amit egy felülvizsgáló bizottság megvizsgál, majd kiértékeli a tanulmányokat.

A környezeti hatásvizsgálat jogszabályának utóbbi módosítása 2015. márciusában történt, ami az ellenőrzést megelőző konzultációban résztvevő közigazgatási szerveket változtatta meg minimálisan.

Ha további kérdése lenne a környezeti hatásvizsgálatok jogszabályaival kapcsolatban, keressen minket bizalommal!

Környezetvédelmi szolgáltatásaink fontosságáról röviden

Környezetvédelmi szolgáltatásaink fontosságáról röviden Vitathatatlan, hogy a természet és maga a Föld is ki van téve a különböző veszélyeknek a modern társadalom miatt, hiszen a gyárak, építkezések, légszennyezettség egyáltalán nincs jó hatással környezetünkre. Szerencsére ezt a problémát az emberiség talán még időben felismerte, ezért szerte a világban a környezetvédelmi intézkedések kiemelt figyelmet kapnak, hiszen nemcsak a természet és állatvilág van így veszélyben, hanem az emberiség is. Mivel ezzel mi is tisztában vagyunk, környezetvédelmi szolgáltatásaink kiemelt figyelmet kapnak vállalkozásunk részéről.

Cégünk a környezetvédelmi engedélyeztetéstől kezdve egészen az inert hulladék kezelésig számos olyan szolgáltatással várja az ügyfeleket, amelyek igénybevételével együtt járulhatunk hozzá az élhetőbb világhoz, hiszen nekünk sem mindegy, hogy gyermekeink a jövőben milyen környezetben fognak élni. A szolgáltatásaink mellett környezetvédelmi tanácsadást is biztosítunk, melyben tapasztalt, gyakorlott szakembereink működnek közre, így garantáljuk, hogy hasznos információkra tehet szert.

Védjük együtt a Földet, vegye igénybe környezetvédelmi szolgáltatásaink valamelyikét, ehhez pedig forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36-49/817-982
Email:
info@geppartner.hu