Gépbérlés: A hatékony és gazdaságos munkavégzés alapja

Szüksége lenne speciális munkagépekre, de nincs meg a megfelelő anyagi keret hozzá? Nem is kell, hiszen az általunk kínált szolgáltatások között nemcsak hulladékkezelés, de gépbérlés is megtalálható!

Kiterjedt gépparkunk lehetővé teszi, hogy Ön komoly befektetés nélkül elvégezhesse feladatait. Önnek csak annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, kiválasztja, melyik gépre van szüksége, és a többit mi elintézzük! Gépeinket rendszeres és gondos karbantartásnak vetjük alá, hogy Ön a maximumot tudja kihozni a rendelkezésére álló munkaidőből.

Bérbe vehető munkagépeink között talál osztályozó és törő gépeket, de földmunkák elvégzésére is kiváló munkagépeket biztosítunk minden megrendelőnknek. Legyen szó kő, homok szortírozásáról vagy darálásáról, vagy akár árokásásról, mi biztosítjuk a munkafolyamatokhoz szükséges berendezéseket!

Spóroljon pénzt és időt velünk úgy, hogy ellenőrzött munkagépekkel dolgozik!
Válassza a gépbérlés lehetőségét és forduljon hozzánk bizalommal gépparkunkkal kapcsolatos kérdéseivel!

Törőgépek

Elsősorban Mobil TEREX, EXTEC (Sandvik) HART’L és PEGSON, gépeket üzemeltetünk, de Rubble master, Rockstear, Fintec , és még Jászberényi törőgépek is megtalálhatók a palettán. Minden jellegű törési, darálási feladatban állunk rendelkezésre, legyen kő, homok, kavics, különös tekintettel az inert hulladékra. Törőberendezéseinket komoly szervizháttérrel és képzett szakemberek közreműködésével bocsátjuk, ügyfeleink rendelkezésre az ország egész területén. Törőgépeink javarészt pofás, röpítő és kúpos törőgépek, de speciális esetben különböző malmok és egyéb őrlőeszközök is rendelkezésre állnak.

Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Orosházi szennyvíztelep bontásakor keletkezet inert hulladék darálása Hartl PC1055 j típusú pofástörővel Orosházi szennyvíztelep bontásakor keletkezet inert hulladék darálása Hartl PC1055 j típusú pofástörővel Orosházi szennyvíztelep bontásakor keletkezet inert hulladék darálása Hartl PC1055 j típusú pofástörővel

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36-49/817-982
Email:
info@geppartner.hu