Értékesítés

Immár 10 éve a Magyar és a Szlovák újgép piacon. Számos kőtörőgép, osztályozógép és munkagép értékesítése után, az eszközöket üzemeltetve mondhatjuk, hogy minden márkának, sőt típusnak is meg van a zászlóshajója. Így a GÉP-Partner Kft úgy döntött, hogy márka független kereskedelmet folytat, és minden igényhez a leginkább illeszkedő, minőségű és árú eszközt kínálja gyári feltételekkel, garanciával, és nagyon fontos, hogy üzemeltetési tapasztalattal. Így valóban módunkban áll kiemelkedően jó áron, valóban szükséges és igazán testre szabott eszközt ajánlani tisztelt Partnereinknek.

Értékesítés minden igénynek eleget téve

Cégünk már több éve működik az építő és bontóiparban, így igen nagy tapasztalatot halmozott fel a munkagépeket illetően. Ezt a tapasztalatot fordítottuk az Önök hasznára, és munkagépek értékesítésével is foglalkozunk. Cégünk segítségével a legkülönbözőbb márkájú, magas minőségű gépeket be tudja szerezni.

Foglalkozunk törő- és osztályozó gépek, rakodó-, anyagmozgató gépek értékesítésével is. Ha Önnek ilyen jellegű igénye van, keressen fel minket, és az adott feltételekhez legjobban illeszkedő munkagépeket kínáljuk Önnek, hosszú évek tapasztalatának segítségével. Mindezt annak érdekében, hogy Ön egy minőségi, megbízható és hasznos munkagéppel gazdagodjon.

Partnereink széles körének köszönhetően nem fog előfordulni olyan eset, hogy ne tudjunk megoldást találni egy Ön által felvetett igényre. Várjuk jelentkezését, amennyiben építőipari vagy bontóipari jellegű munkagépre van szüksége Önnek és vállalkozásának, melyhez egy megbízható és tapasztalt értékesítőt keres!

munkagépek értékesítése

Néhány márka az általunk értékesített új eszközökből:

Törő és osztályozó gépek: TEREX, Sandvik, Extec, Keestrack, McCloske City Equipment

Rakodó- és anyagmozgató gépek: Terex, Fuchs, Atlas, Hitachi, Volvo, Liugong, XCG

Szerződéses GYÁRI partnereink: Terex, Sandvik, Mccloskey City Equipment, Keestrack, Hitachi, Atlas, Liugong, VolvoTovábbi információért, kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken!

Azonnali elérhetőség
Email:
info@geppartner.hu