Épületbontás, melléképület bontás szelektíven, profikkal!

épületbontás Az épületbontásnak alapvetően kétféle típusa létezik, választhatunk kézi vagy pedig gépi bontás közül. Melyik a kettő közül az a típus, amelyikkel jobban járunk? Az esetek többségében a gépi épületbontásnak van több előnye. Hacsak nem valamilyen kis méretű épületről van szó, nem javasolt kézzel nekiesni a falaknak. 

 

A gépekkel lebonyolított épületbontás biztonságos, időtakarékosabb és költséghatékonyabb is. Ez abban az esetben is igaz, ha melléképület bontása van soron. Ha melléképületről beszélünk, akkor szóba jöhet garázs, fészer, kisebb kazánház, nyári konyha vagy éppen kerti tároló. Ezek a típusú épületek a méretüknél fogva nem jelentenek akkora kihívást egy felkészült csapatnak, mintha egy több szintes épületet kellene lebontani, de mindenképpen odafigyelést igényelnek.

 

A melléképületek lebontására több okból is szükség lehet. Ha a melléképület nem felel meg a tulajdonos elvárásainak vagy már túl öreg, rozoga, akkor épületbontásra van szükség. Ha a melléképület már balesetveszélyes állapotban van, akkor sem szabad érintetlenül hagyni, hiszen baleset okozója lehet. Végül az épületbontásnak eljön az ideje abban az esetben is, ha a telekkel a tulajdonosnak tervei vannak és a melléképület nem illik bele a képbe.

 

Az épületbontásnak ezt a típusát is mindenféleképpen bízza rá egy profi csapatra, ne kezdjen hozzá saját maga, mert nem biztos, hogy meg tud birkózni a feladattal, sőt! A mi csapatunk tökéletesen felkészült az épületbontás minden területén, akár kisebb projektról, akár nagyobb kihívásról van szó! Ráadásul szelektíven végezzük a bontást, hogy semmi ne vesszen kárba az építőanyagokból. A szakmai tudásunkat és a gyakorlati tapasztalatunkat modern gépparkkal, felszerelésekkel egészítjük ki, aminek köszönhetően minden megbízást színvonalasan és határidőre kivitelezünk.

 

Az épületbontást bízza ránk akkor is, ha nincs már szüksége egy vagy több melléképületre! Lépjen kapcsolatba velünk, és érdeklődjön kollégáinktól a lehetséges időpontokról! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink bármelyikén tud időpontot egyeztetni az épületbontásra!

Geppartner - 2020-03-26 10:18:48