Építkezik, de előtte épületbontásra is szükség lesz? Bízza ránk!

épületbontásEgy építkezés csak „tiszta lappal” indulhat, ám a megvásárolható üres telkek száma erősen csökken, tehát a legtöbb esetben szükség van épületbontásra, mielőtt elkezdődhetne a munka. A régi házat ugyanis csak kevesen tartják meg, mivel a bővítés és a korszerűsítés egyben gyakran többe kerül, mint a régi épület lebontása és az új felépítése összesen.

Az épületbontást többféleképpen lehet végrehajtani, és mindegyik ugyanolyan hatásos, így csak a megrendelő igényein múlik, hogy melyiket választja. Természetesen lehet rosszul és jól végezni, az előbbivel viszont a komoly baleseteket is kockáztathatjuk, és ezt jobb elkerülni. A bontás előtt mindenképpen szükség van arra, hogy az épületet lekössük a közművekről, vagyis a vízről, áramról és gázról, hiszen, ha enélkül kezdjük meg a műveletet, abból komoly bajok származhatnak. Gondoljunk csak bele, mi történik akkor, ha megreped egy gázcső, és elkezd szivárogni a gáz, majd az elektromos rendszer elkezd szikrákat vetni. Még belegondolni is rettenetes.

Épp ezért az épületbontást minden esetben érdemes szakemberekre bízni, hiszen egyrészt tudják, hogyan lehet a legbiztonságosabb módon elbontani az egész épületet, és előkészíteni a területet az új ház számára, másrészt megvan a tudásuk, a tapasztalatuk és – nem utolsó sorban – a gépparkjuk ahhoz, hogy az épületbontást a lehető leggyorsabban, és ami még fontosabb, a legbiztonságosabb körülmények között végezzék el.

Ön is építkezne, de ebben akadályozza egy régi, rozzant ház? Bízza ránk az épületbontást! Cégünk munkatársai szakszerűen, a szabályok betartása mellett, kézzel, géppel, vagy – ha szükséges – akár robbantással végzik el az épületbontás összes műveletét, mi több, az engedélyek beszerzését is megoldjuk, a hulladékot pedig szelektíven gyűjtjük és szállítjuk el, így a környezet védelmére is ügyelünk.

Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Geppartner - 2019-09-05 14:12:39