Szerviz

2011 óta a törőgépek és osztályozógépek mellett munkagépeket, rakodógépeket is szervizelünk. Költséghatékonyság terén, szerződéses partnereink nagy segítségünkre vannak, hiszen az ország számos pontján például Dabas, Cegléd, Győr, Budapesten több helyen, Sopronban, Délegyházán rendelkezünk szerviz elérhetőséggel. Alacsony kiszállási költségekkel a lehető leghatékonyabban dolgozunk. Opcionális lehetőségként, gépparkunk darabszáma lehető teszi, hogy a meghibásodott eszköz helyére, - amennyiben a javítás nem végezhető el ésszerű időtartamon belül - cseregépet biztosítsunk.

Megbízható társ a bajban

munkagépek szervizelése Egy meghibásodott munkagép hatalmas kiesést okozhat egy vállalat, de főként egy kisebb vállalkozás esetében, ha azt nem javítják meg gyorsan vagy nem szereznek helyette egy új vagy cseregépet. Cégünk különböző munkagépek javításával is foglalkozik, illetve törő-, osztályozó- vagy rakodógépeket szervizelését is vállaljuk.

Az építő és bontóiparban gyakoriak a rövid határidők és sürgős feladatok. Ezen a területen dolgozók nem engedhetnek meg maguknak több napos csúszásokat egy esetleges leállás vagy szervizelés miatt. Cégünk éppen ezért nem csupán a szervizelést vállalja, hanem ha rövid határidőn belül nem javítható a munkagép, akkor cseregépet is biztosít.

Ha hasonló helyzetbe kerül, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi igyekszünk a lehető legjobb és leghatékonyabb módon kisegíteni Önt a bajból! Az ország több pontján is elérhetőek vagyunk, így remélhetőleg mihamarabb a segítségére lehetünk, ha Önnek szüksége van ránk.

Forduljon hozzánk bizalommal munkagépek szervizelésével kapcsolatban, hogy a munka mindig gördülékenyen haladhasson!

Munkagép kanalak és gémek helyszíni hegesztése, javítása az ország egész területén!

Munkagép kanalak és gémek helyszíni hegesztése, javítása az ország egész területén! Minden bizonnyal Ön is járt már úgy, hogy a munkagép, amit éppen használt, egyik pillanatról a másikra felmondta a szolgálatot, és valamelyik alkatrésze meghibásodott. Ilyenkor fennáll annak a veszélye, hogy a kelleténél több értékes időt veszítünk a munkaidőből, nem tudjuk határidőre elvégezni az aktuális megbízást, ezzel mi is pénzt veszítünk és a megbízónk előtt is kedvezőtlen színben tűnünk fel.

Azonban még nincs veszve semmi! Annyit kell tennie, hogy megtalálja a megfelelő szolgáltatót, olyan céget, ami nem csupán a javításban segít, de azonnal lehet rá számítani és a helyszíni hegesztést, javítást is képes lebonyolítani. Forduljon hozzánk bizalommal váratlan helyzetekben is, mert mi vagyunk azok, akik vállalják munkagép kanalak és gémek helyszíni hegesztését, javítását is. Nem csupán a helyszínen orvosoljuk a problémát és segítünk abban, hogy a munka minimális időkieséssel folytatódjon, de ráadásul ezt az ország egész területén vállaljuk!

Ismerje meg tevékenységünk részleteit, és hívjon minket, amikor csak szükség van ránk!

Ha további kérdése lenne a környezeti hatásvizsgálatok jogszabályaival kapcsolatban, keressen minket bizalommal!

Azonnali elérhetőség
Email:
info@geppartner.hu