Bontás

Munkánk folyamán egyre több épületbontásra vonatkozó felkérést kapunk, melyeket örömmel teljesítünk, legyen az kicsi vagy nagy épület, szennyvíztelep vagy éppen egykoron üzemelt gyár. Amennyiben azt a bontási engedély lehetővé teszi, szívesen robbantunk magas vagy gépi munkával nehezen bontható épületeket, műtárgyakat. Természetesen a bontási munkálatokat követően darálógépeinknek nagy hasznát vesszük, hiszen értékes másodnyersanyagot gyártunk a már nem üzemelő vagy használhatatlanná vált épületekből, létesítményekből.

Épületbontás – hívja a mi cégünket!

Az épületbontás komoly előkészületeket igénylő tevékenység, mely igen összetett munkálatokat foglal magába. Az alábbi rövid összefoglalónkban bemutatjuk, hogyan is zajlik az épületbontás.

Az épületbontás menete:

• Első lépésben be kell szerezni valamennyi szükséges engedélyt, ezek nélkül nem lehet hozzáfogni a munkálatokhoz.
• Ezt követően a keményebb szerkezetet le kell bontani, a tetőt el kell távolítani, és a keményebb szerkezeti elemeket szét kell szedni.
• Harmadik lépésben a fagerendákat kell eltávolítani, melyeket akár fel is lehet használni a későbbiekben.
• Negyedik lépésben az ajtókat és az ablakokat kell eltávolítani.
• Ezt követi a tényleges bontás elvégzése.
• Hatodik lépés az alapzat eltávolítása.
• Végül az utolsó lépés a tereprendezés.

Az épületbontás igen nagy szakértelmet és tapasztalatot követel, ezért érdemes profi csapatra bízni a munkálatokat. Ha megbízható szakembereket keres épületbontáshoz, nálunk a legjobb helyen jár! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

épületbontásTekintse meg bérelhető munkagépeinket is!Megtisztítjuk a terepet!

épületbontás Házat épít? Akkor szüksége lesz egy megbízható csapatra és nem kevésbé megbízható építőipari gépekre is! A legtöbb építkezés ugyanis egy, már korábban használt telken történik, vagyis nagy az esélye annak, hogy szükség lesz előzetes bontásra és tereprendezésre is.

Ezeket a tevékenységeket csakis kiváló minőségű gépek segítségével tudja hatékonyan elvégeztetni. Ha már megvan, melyik cégre bízza a munkálatokat, ne feledkezzen meg a munkagépek bérléséről se! A gépbérléssel időt, energiát és pénzt is spórol, hiszen Ön csak használja azokat, amikor szüksége van rá, a többi pedig a mi dolgunk.

Az első lépés az előző épület romjainak lebontása. Ez több lépésben zajlik. A válaszfalak ledöntése, a tartószerkezet lerombolása után jönnek a megmaradt ajtókeretek, végül az alapzat. Ehhez a munkafolyamathoz szükség van kőtörő gépekre, de betondarálásra is. A következő fázis a tereprendezés, amivel biztosított az egyenletes talaj az új alapzatnak. Ahhoz, hogy az eredmény tökéletes legyen, tehát ne maradjon törmelék, daráló gépek is bevethetőek. Alapozza meg az új épület stabilitását minőségi épületbontással és tereprendezéssel. További információkért keressen minket bizalommal!Miért bízza szakemberekre az épületbontást?

épületbontás Amikor egy épület bontása szóba kerül, a megrendelők azonnal gyors és egyszerű munkafolyamatokra gondolnak, ugyanis a laikusok többsége a rombolás fogalmával keveri össze a lebontást, és természetes, hogy előbbi tevékenységet könnyebb művelni, mint az utóbbit.

Mivel valójában nem egyszerű műveletről van szó, elengedhetetlen, hogy több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek végezzék az épületbontást, megfelelő munkagépek, eszközök alkalmazásával, hiszen számos veszélyt rejtenek magukban az ehhez kapcsolódó munkálatok!

Meglepő tény, de akárcsak egy építkezés esetében, úgy a bontással járó feladatokat is sorrendbe kell állítani, ami a balesetek elkerülésének érdekében történik, hiszen ilyenkor rengeteg nagyobb épületdarab is lehullhat, ami végzetes lehet, ha nem volt sorrend kialakítva.

Ha még mindig nem találta meg az épületbontáshoz a megfelelő szakembereket, ne kutasson tovább, hiszen jó helyen jár! Ügyfeleinket színvonalas szolgáltatásokkal várjuk, forduljon hozzánk bizalommal épületbontással kapcsolatban is!

Az épületbontásról bővebben

épületbontásEgy régi épületet több okból is lebonthatnak, de magát a bontás folyamatát többnyire ugyanazon procedúra mentén folytatják le. Az első lépés a szükséges engedélyek beszerzése, csak azután kezdődhet meg a bontási munka.

Ezután az adott épület szerkezetéhez, anyagához mérten ki kell választani az aktuális épületbontáshoz szükséges technológiát. Ennek megfelelően lehet akár robbantani is, illetve bontani is lehet kézi erővel, vagy munkagépekkel. Első körben az épületet kell kiüríteni, el kell eltávolítani mindent, ami mozgatható. Ez nemcsak a bent maradt bútorokra, beépített szekrényekre igaz, de a nyílászárókra, a szaniterekre, vízvezetékekre, valamint a burkolatokra is. Ha ez megvan, következik maga az épületbontás.

Az épületbontás folyamán a tetőszerkezet, a kémény, a födémburkolat, vízszigetelés, béléstest, a gerendázat, a falak, lépcsők, végül a lábazat és az alapok bontása valósul meg ebben a sorrendben. Amikor az épület már a földdel vált egyenlővé, még mindig van feladat: a felgyűlt hulladékot, törmeléket szét kell szelektálni és el kell szállítani. Amint kész az épületbontás, már csak be kell jelenteni a hatóságoknak, hogy a bontás megtörtént.

Keressen minket elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot épületbontásra!

Bontás Bontás Bontás Bontás Bontás Selypi eternitcementgyár 33 méter magas négyzetsilóinak bontása Orosházi szennyvíztelep bontásakor keletkezett inert hulladék vasmentesítése, előkészítése darálásra Orosházi szennyvíztelep bontásakor keletkezett inert hulladék vasmentesítése, előkészítése darálásra Silók bontása 33 méter magas négyzetsilók bontása Eternitcementgyár négyzetsilóinak folytatólagos bontása, vastalanítása. Selypi Eternitcementgyár négyzetsilóinak folytatólagos bontása Cementgyár bontása Inert hulladék előkészítése darálásra. Bontás, vastalanítás

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36-49/817-982
Email:
info@geppartner.hu