Ipari építmények bontása

Épületbontás ipari építmények esetében is! Hatékonyan megoldjuk!

Amit egyszer felépítettek, az nem marad meg örökké. Előbb vagy utóbb a földdel válik egyenlővé. Az épületbontás ezt a folyamatot fel tudja gyorsítani. Ha egy épület sorsáról döntenek és az ítélet bontás, akkor oda profi csapatra van szükség.

Az épületbontást több módon is lehet végezni, mert kézi és gépi bontást is meg tudunk különböztetni. A módszer kiválasztása a helyszín felmérésén múlik, ami megmutatja, hogy az épület milyen állapotban van és mennyire hozzáférhető. Ipari létesítmények esetében a gépi bontás indokolt az épületek átlagosnál nagyobb méretéből adódóan.

Milyen létesítmények tartoznak az ipari kategóriába? A gyárak, üzemek, telephelyek és akár az emeletes raktárak is ilyen épületek. Milyen okból kell épületbontásra ítélni egy ipari létesítményt? Az egyik oka az épületbontásnak az lehet, hogy a létesítmény már nem alkalmas a használatra, romos, balesetveszélyes állapotban van és mielőbb el kell távolítani. A másik ok az lehet, hogy az épület átadja helyét egy újonnan épülő ingatlannak.

épületbontásAz ipari létesítmények bontása a módszer és a költségek szempontjából is eltérő lehet. A végső árat és a bontáshoz szükséges időt, eszközöket befolyásolja több tényező is. Milyen méretekkel rendelkezik az épület, milyen típusú építőanyagokból áll, van e igény arra, hogy egyes anyagokat újrahasznosításhoz használják fel és ennek megfelelően szelektálják és szállítsák el? A csapatunk a bontást minden kérdésre kiterjedően, ügyfél centrikus szemlélettel szervezi meg és arra törekszik, hogy eredményes és biztonságos legyen egyszerre.

Az ipari építmények bontását is rábízhatja a csapatunkra, ha azt szeretné, hogy a művelet pontról pontra szakszerűen menjen végbe! Az épületbontás pontos ideje és ára egy előzetes felmérés után konkretizálható. A kalkulált árat igényelje a kollégáinktól és hamarosan el is kezdődhetnek a munkálatok! Bízzon meg profikat ipari létesítmény szakszerű bontásával! Amennyiben bővebb felvilágosítást szeretne épületbontásról, lépjen kapcsolatba cégünkkel a honlapon feltüntetett elérhetőségek egyikén!

Geppartner - 2020-08-31 09:33:45