Osztályozógépek

A Partnereink által a leginkább kedvelt EXTEC, TEREX és KEESTRACK márkák mellett a Powerscreen, Fintec berendezések is állnak ügyfeleink rendelkezésére. Jellemzően MOBIL „nehéz”, „finom”, vagy kompakt rostákat, esetenként „fejelő” vagy meddőrostákat adunk bérbe, vagy üzemeltetünk, de volt már igény speciális osztályozógépekre is. Osztályozógépeink javarészt lánctalpas mobil eszközök, de előfordul a szántalpas, gumikerekes vagy egyéb félmobil eszköz is a palettán. 2012 nyarától telepített rendszerek bérbeadása is felmerült, természetesen kizárólag, nagyobb volumenű munkák esetén. Standard osztályozógépeink, hasonlóan a törőgépekhez, maximum 3-5 napon belül munkára kész állapotban, leszállítva ügyfeleink részére tudjuk bocsátani. Az elmúlt évek tapasztalatai bizonyítják, hogy ez a terület erősségünk.

Az osztályozógépek szerepe a vasúti ágyazat terén

Az osztályozógépek szerepe a vasúti ágyazat terén A vasúti pálya ágyazata a világon mindenhol bizonyos méretűre zúzott kövekből áll. Az ágyazat feladata elsősorban a vágány stabil alátámasztása, és a terhelés egyenletes elosztása az alépítményre. Az ágyazatnak köszönhetően helyezhető el a vágány precízen az előzetes tervek szerint, és nagyobb részt az ágyazaton múlik az is, hogy a vágány még nagy terhelés esetén se mozdulhasson semerre.

Ahhoz azonban, hogy az ágyazat megfelelően elláthassa funkcióját, adott méretű zúzott kövekre van szükség. A tapasztalatok szerint a 32 mm és 50 mm közötti méretű kövek a legalkalmasabbak a feladatra, ezeket osztályozógéppel lehet pontosan és gyorsan kiválogatni. Az ágyazat vastagságát a megengedett maximális pályasebesség, a tengelyterhelés és a létesítmény alapján határozzák meg. Az osztályozógépeknek a legtöbb feladata vasbetonaljas kitérőknél és 140 km/h-ás, vagy annál nagyobb pályasebességű szakaszokon van, itt szükséges ugyanis a legvastagabb ágyazat.

Szeretne többet tudni az osztályozógépekről? Keressen fel minket bizalommal, munkatársaink készséggel válaszolnak kérdéseire!Osztályozógépek Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozás Szajol - Kisújszálláson