Az ipari épületbontás költségeiről

ipari épületbontásAz ipari épületbontást költséghatékonyan bonyolítjuk le! A bontásra ne költsön sokat, csak annyit, amennyit szükséges!

Az ipari épületek általában nem maradnak kihasználatlanul. Ha egy épület ideje lejárt és már nem működtetik irodaházként, raktárként vagy éppen üzemként, akkor nem marad hátra elhagyatottan. A telek, amin az épület található értékes terület, ezért a rajta lévő épületet végső esetben elbontják. Az ipari épületbontást követően a telken újra építkezhetnek és helyet kaphat egy új épület a régi helyén.

Az ipari épületbontáshoz szerződtessen olyan céget, ami nem fogja átlépni az előre megbeszélt határidőket! A határidők elcsúszása az egyik oka lehet annak, hogy a megrendelőnek többet kell invesztálnia egy olyan projektbe, mint amilyen az ipari épületbontás. Ha több napba telik minden falat ledönteni és megtisztítani a telket teljesen, akkor több órabért, bérleti díjat kell kifizetni, addig, amíg be nem fejeződik.

A bontás költségei több tételt is magukba foglalnak. A lebontandó épület mérete, alapanyaga, szintjeinek száma is befolyásolja az árajánlatot, de az elhelyezkedés és a megközelíthetőség is számít. A kivitelező cég alkalmazottakat, gépeket biztosít a munkához, munkadíjakkal és bérleti díjakkal. A megrendelt szolgáltatások is külön díjszabást kaphatnak. Értelemszerűen megnőhet az ipari épületbontás végső összege, ha nem csak a bontás szerepel a költségek listáján. A lebontott épület alapanyagait válogatni is lehet aszerint, hogy mit lehet újrahasznosítani, illetve melyik anyag milyen hulladéknak számít.  A környezetvédelmi szempontokat figyelembe kell venni és szelektálva gyűjteni az ipari épületbontás maradékát. A bontott anyagot el is kell szállítani a kijelölt gyűjtő vagy feldolgozó helyekre. Végül tereprendezést is lehet rendelni a cégtől.

Vegye fel a kapcsolatot velünk, kérje személyre szabott árajánlatunkat és a pontos egyeztetéseket követően hamarosan elkezdődhet az ipari épületbontás! A bővebb felvilágosításért keresse kollégáinkat valamelyik, a honlapon szereplő elérhetőségünkön!

Geppartner - 2021-10-07 09:27:26