Videók

Szolnok bontás, kőosztályozás

Budapest 3-as villamos kőosztályozás

Selyp bontás

Orosháza darálás

Tóalmás aszfaltdarálás

Selyp folytatólagos bontás

Tóalmás betondarálás

Tóalmás aszfaltdarálás

Szolnok inert hulladék darálása

Orosházi szennyvíztelep darálása

Tököli osztályozás

Esztergomi osztályozás

Százhalombatta, bontás

Kedneresi vasút II.

Kedneresi vasút I.

Amikor meleg a helyzet

Vasérc I.

Budapest, M0-M6 darálás I.

Betondarálás, vasbetondarálás a környezetkímélő építkezés érdekében!

Amikor egy építkezés megkezdődik, nagyon sok munka áll a kivitelezők előtt. Egy épület megépítése alapos előkészületeket, tervezést és körültekintő kivitelezést igényel. Mindez óhatatlanul hatással van az építkezés közvetlen környezetére is. Nem lehet csak úgy, felelőtlenül mindent figyelmen kívül hagyva építkezni. A környezetbarát hozzáállás mindannyiunk érdeke; ez ma már alapvető dolog. Úgy kell lefolytatni a tereprendezést, az alapozást, és a teljes építkezést, hogy azzal a lehető legkisebb mértékben befolyásoljuk negatívan a környezetet.

Mit tehet annak érdekében, hogy az építkezés minden szempontból sikeres lehessen? Nagyon is sokat! Ami törmelék, az nem feltétlenül szemét, amit nem használtak fel, arra nem feltétlenül igaz, hogy másra már nem is jó.

Nagyon sokféle törmelék keletkezik egy építkezés helyszínén. Az építkezés közben és után konténerekbe gyűjtik, majd elszállítják ezeket. Ami újrahasznosítható, az természetesen nem kerül a szemét közé. A betontörmeléket is ugyanígy újra lehet hasznosítani, cégünk ehhez kínál hatékony segítséget. A betondarálás, vasbetondarálás segítségével a törmelék szemcsefinomságra darálható, az így keletkező anyagot pedig akadály nélkül fel lehet használni a későbbiekben. Mire jó a betondarálással keletkezett anyag? A betonból, de a téglából, kőből úgynevezett másod-nyersanyag születik a betondarálást követően. Ezt a másod-nyersanyagot később fel lehet használni egy újabb építkezés alkalmával az épület alapjaihoz, de akár útépítéseken is hasznosulhat útalapként.

A betondarálás az építkezés helyszínén történik az ehhez szükséges betondaráló gépek munkába állításával. Ezzel a gyakorlattal sokat lehet spórolni a nyersanyagon, csökkenteni lehet a szeméttelepek, lerakóhelyek terhelését és a környezetre ártalmas hatásokat.

Keressen meg minket bizalommal, ha betondarálást szeretne igénybe venni, illetve, ha kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén!