Kereskedelem

A Gép-Partner Kft tulajdonosaként, és más gépforgalmazó cégek égisze alatt sok-sok éve foglalkozom gépkereskedelemmel. A hosszú évek egyértelmű konzekvenciája az, hogy nem lehet egyetlen gyártó termékeire sem azt mondani, hogy mindenben ez vagy az lenne a legjobb.

Rakodó, anyagmozgató gépek:

Hosszú évek alatt a Hitachi, Terex az Atlas vagy akár a Volvo mellett néhány Kínai gyártású rakodógépet értékesítettem a Magyar és a Szlovák piacon. Állíthatom, minden márkának megvan a zászlóshajója. Gondoljunk csak bele, hogy ha valaki jó grédert szeretne vásárolni, az általában az O&K 156 vagy 106-os típusát keresi, mindamellett, hogy jó ideje ebben a formában nem gyártják. Vagy menjünk kicsit tovább, homlokrakodót szeretne a kedves Ügyfél, a rengeteg márka és a nagyon ügyes kereskedők csábítóbbnál csábítóbb ajánlatai között bizony igen nehéz helyzetben van a választásnál. A típusokat tekintve véleményem szerint néhány év baklövéseitől eltekintve bizony VOLVOT ajánlanék és valószínűleg nem tévedek nagyok. Ha fogózsámolyos kotrót keresünk, saját részre egyértelműen Japánt vagy a híresen megbízható Volvot vásárolnék, itt is természetesen a pénztárca dominál. A kotró vásárlása esetében a nagy választék, és a jól kiforrott gyártási folyamatok, több megbízható márkát is kínálnak. Ezen a ponton a vevő igen nehéz döntéssel találja szembe magát. De ha a Dózerről beszélünk, elkerülhetetlen a Caterpillar márka komoly vizsgálata beszerzés előtt. Folytathatnám a sort, de aki régóta dolgozik gépekkel, tudja mit szeretne, és általában nem tudja megvásárolni egy helyen. Ebben lehet segítségükre a GÉP- Partner Kft. Cégünk biztosan versenyképes áron, emelt Gyári garanciával értékesíti eszközeit.

Végső soron a Vásárló legfőbb igénye, hogy kimagaslóan jó, problémamentes eszközt vásároljon a lehető legkedvezőbb feltételekkel.

Mobil törőgépek és osztályozógépek: Ezeknél a berendezéseknél a specifikálás és a megfelelő eszköz kiválasztása sokkal intenzívebben befolyásolja a rentábilis munkavégzést, mint a rakodógépeknél. A törőgépek és osztályozógépek kiválasztása nagyban függ a hosszútávon végzendő munka milyenségétől, és az éves kapacitásigényektől. Sajnos találkoztunk sok olyan befejezett beruházással Magyarországon, ahol a Vásárló nem azt kapta, amire igazán szüksége lett volna. Ilyenkor az üzemeltetési költségek az egekbe szöknek, és az amúgy sem olcsó eszközök nem, vagy csak elképesztően lassan termelik meg az árukat.

A GÉP-Partner Kft. legfőbb céljai között található, hogy a keresett fajtájú gépek közül valóban legjobb és leginkább testre szabott eszközét ajánlja. Ebben nagy segítségünkre van, hogy mi üzemeltetjük is az eszközöket. Nálunk lehetősége van majdnem minden az általunk kínált eszköz bérbevételére, kipróbálására.

Az általunk értékesített néhány főbb gyártó:

Rakodógépek: Hitachi, Volvo, Atlas, Liugong, Xcg

Törő és osztályozógépek: SANDVIK (Extec), City, Terex (Finlay), Mccloskey, Keestrack, City, SBM

üdvözlettel: Oláh Gyula tulajdonos

Azonnali elérhetőség
Email:
info@geppartner.hu