Épületbontás az ipari, üzleti szektorban! A megszokott profizmust nyújtjuk ezen a területen is!

épületbontásAz épületbontás területén belül több szektort is meg lehet különböztetni, attól függően, hogy a bontás milyen célra használt épületet érint. Ennek alapján el tudunk különíteni lakossági, ipari, illetve üzleti szektorban kivitelezett épületbontást is.

A bontás megrendeléséhez szükség van arra, hogy eldöntsük, valóban épületbontás lesz a cél. Ehhez alaposan mérlegelni kell a szóban forgó épület állapotát, az épülettel kapcsolatos célokat. Előfordulhat, hogy az épületet még meg lehet menteni, egy felújítás és korszerűsítés elég ahhoz, hogy kihasználják a benne lévő potenciált. Ha az ilyen munkálatok viszont túl költségesnek bizonyulnak az előzetes számítások alapján, az épületbontás marad az egyetlen járható út.

Az ipari épületbontás a következő épület típusokra vonatkozhat. Ide tartoznak az irodaházak, a gyárak, üzemek, a raktárak és a gazdasági épületek is. Cégünk vállalja ehhez kapcsolódóan a teljes vagy részleges épületbontást szakszerű kivitelezéssel és korrekt ár-érték arányban.

Természetesen az ipari épületbontás ára is a lakossági bontásokhoz hasonlóan alakul. Minden esetben egyedi árat határozunk meg a konkrét helyszín felmérése alapján. Tudnunk kell, hogy mekkora épületről van szó, milyen építőanyagokról, hol és mekkora területen történik a bontás, de nem mellékes a környezet, a megközelíthetőség sem. Ennek a felmérésnek az alapján állítjuk össze a bontási tervet és a bontás költségeit, amit egy árajánlatban összefoglalunk. Amennyiben az ügyfél elfogadja az árajánlatot, megvannak az engedélyek, a megbeszélt időpontban kivonulunk és az épületbontást lebonyolítjuk.

A bontást az ipari, üzleti szektorban  is ugyanolyan körültekintően végezzük, ami azt jelenti, hogy a legcélszerűbb bontási módot és eszközöket választjuk és nem feledkezünk meg az újrahasznosíthatóság témájáról sem.

Az ipari épületbontást is bízza profikra, ha az a célja, hogy a projekt rövid idő alatt, rendezett módon készüljön el! Keressen minket bizalommal és kérjen egyedi árajánlatot épületbontásra az elérhetőségeink egyikén!

Geppartner - 2020-07-22 14:29:07