Esztergom : bányamunkákSandvik QJ 241 névre keresztelt 37 tonnás pofástörőgépét.Budapest : M6-M0 betondarálásDorog : bányamunkákKecskemét : inert osztályozásSzlovákia : vasércosztályozásHajdúsámson : homokbánya munkákSelyp : bontásSzajol - Kisújszállás : vasútvonal osztályozásKecskemét, Százhalombatta, Mezőkövesd, Salgótarján, Selyp, Eger, Budapest, Mezőtúr, Hajdúsámson : Inert hulladék darálása, kezelése

Cégünkről

A Gép-Partner Kft. vezetősége közel 1 évtizede tevékenykedik az épületbontás, bányászat, osztályozás, kőtörés, betontörés és a hulladékkezelés területén. Elsősorban munkagépek, mobil törőgépek és mobil osztályozógépek bérbeadásával, értékesítésével foglalkozunk. Természetesen rendelkezésre állnak kotrógépek, homlokrakodó gépek, és egyéb földmunkagépek egyaránt. 2010 óta komplett kivitelezési munkákat is vállalunk. Munkáink között szerepel földmunka, épületbontás, vasútépítés, osztályozás, betontörés, kőtörés, darálás, hulladékkezelés egyaránt.

Kőtörő, betontörő gépeket szeretne bérelni vagy vásárolni? Akkor Ön a legjobb helyen jár!
További információért, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


Ezen munkáink során számos estben találkoztunk olyan környezetvédelmi szabálytalanságokkal, amik különböző vonatkozású hivatalos ügyviteli folyamatok lebonyolításnak (engedélyek kérvényezése, elírások teljesítése) jogos igényét is felvetették. Továbbá a szigorodó jogszabály-alkalmazási gyakorlat által keltett jogkövető magatartás elősegítésének szükségessége is felmerült a különböző kivitelezési munkafolyamatok során. Így a cégünkön belül a vezetés eltökélt szándéka szerint - kompetens szakembergárdával - felállt egy olyan környezetvédelmi részleg is, melynek segítségével az elmúlt időszakban a tevékenységi körünk bővítésre kerülhetett. Tevékenységünk nyomán drasztikusan minimalizálhatóak és adott esetben kialakulásukat megelőzően el is fojthatóak a felszínre törő szabálytalanságok. Ugyanakkor kijelenthető, hogy minden esetben törekszünk a környezetvédelmi hatóságokkal kialakult jó kapcsolat folyamatos fenntartására is. Ennek köszönhetően különböző hulladékgazdálkodási engedélyek elkészítésében, vonatkozó környezetvédelmi-hulladékgazdálkodási jogszabályi és hatósági előírásokhoz kapcsolódó szaktanácsadásban is állunk ügyfeleink rendelkezésére, melyhez kapcsolódóan további részletesebb információt találhat honlapunk lapfülein.

Partnereink, szakembereink és a rendelkezésünkre álló, a piacon biztosan egyedülálló géppark, lehetőséget nyújt szinte bármilyen igény kielégítésére, kiemelt hangsúllyal kő, kavics, egyéb nyersanyag osztályozására, törésére illetve az inert hulladékra, közismertebb nevén építési, bontási hulladékra. Célunk, teljes körűen kiszolgálni a földmunkával, bontással, bányászattal, rekultivációval és hasonló területekkel foglalkozó ügyfeleinket, partnereinket.

Ha szeretne munkagépet bérelni, vagy épületbontáshoz, földmunkához kérné segítségünket, keressen fel minket elérhetőségeinken!

Kőtörés és betontörés

Kőtörés és betontörésKőtörés és betontörés munkákhoz elsősorban Mobil Hartl, Terex, Extec (Sandvik) és Pegson, törőgépeket üzemeltetünk, de Rubble master, Rockstear, Fintec, és még Jászberényi törőgépek is megtalálhatók a palettán. Minden jellegű kőtörés, betontörés, darálás feladatot el tudunk végezni, legyen az alapanyag kő, homok, kavics, vagy inert hulladék. Törőberendezéseinket komoly szervizháttérrel és képzett szakemberek közreműködésével bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésre az ország egész területén. Betontörés és kőtörés munkát végző gépeink javarészt pofás, röpítő és kúpos törőgépek, de speciális esetben különböző malmok és egyéb őrlőeszközök is rendelkezésre állnak.

Osztályozás

Osztályozás Az osztályozás nálunk a partnereink által a leginkább kedvelt Extec, Terex és Keestrack márkák mellett a Powerscreen, Fintec berendezésekkel történik. Jellemzően mobil „nehéz”, „finom”, vagy kompakt rostákat, esetenként „fejelő” vagy meddőrostákat adunk bérbe vagy üzemeltetünk, de volt már igény speciális osztályozógépekre is. Osztályozást végző gépeink javarészt lánctalpas mobil osztályozógépek, de előfordul a szántalpas, gumikerekes vagy egyéb félmobil eszköz is a palettán. 2012 nyarától telepített rendszerek bérbeadása is felmerült, természetesen kizárólag nagyobb volumenű munkák esetén. Standard osztályozógépeink, hasonlóan a törőgépekhez, maximum 3-5 napon belül munkára kész állapotban, leszállítva ügyfeleink részére tudjuk bocsátani. Az elmúlt évek tapasztalatai bizonyítják, hogy ez a terület erősségünk.

Épületbontás

ÉpületbontásMunkánk folyamán egyre több épületbontásra vonatkozó felkérést kapunk, melyeket örömmel teljesítünk, legyen az kicsi vagy nagy épület, szennyvíztelep, vagy éppen egykoron üzemelt gyár. Ennek okán mára a bontás és épületbontás folyamata is főprfiljaink közé emelkedett. Amennyiben azt a bontási engedély lehetővé teszi, szívesen robbantunk magas vagy gépi munkával nehezen bontható épületeket, műtárgyakat. Természetesen a bontási munkálatokat követően darálógépeinknek nagy hasznát vesszük, hiszen értékes másodnyersanyagot gyártunk a már nem üzemelő vagy használhatatlanná vált épületekből, létesítményekből.

Hulladékhasznosítás

Tevékenységünk fő vonulatát a 17-es EWC főcsoportszámú kóddal ellátott építési és bontási (inert) hulladékok előkezelése és hasznosítása alkotja. Az általunk üzemeltetett mobil daráló és osztályozó gépek szabályozott és ellenőrzött láncolatával felépülő struktúra folytán lehetővé tesszük a hulladékként nyilvántartott anyagok előkezelését majd bevizsgálását követően hulladékstátuszból történő kivonása utáni újbóli felhasználását és haszonanyagként történő értékesítését. (többek között mélyépítésbe, útalapba). Így természetesen közreműködésünk által az uralkodó hulladéklerakási díjak drasztikus leépítése is lehetővé válik.

Környezetvédelem

Szolgáltatásaink tárháza magába foglalja a környezetvédelmi jogforrások által támasztott követelményeknek megfelelő ügyviteli folyamat kontrolálását. Leendő ügyfeleink specializált igénye szerint örömmel segítünk az illeszkedő jogszabályrendszerben történő gyakorlatias szemléletű tájékozódásban, valamint a különféle környezetvédelmi előírások teljesítésében is. Kiemelten fontosnak tarjuk ügyfeleink egyedi érdekeit és megbecsülését, a ránk bízott feladatok pontos teljesítését valamint a határidők betartását, ez által szolgálva a lehető legnagyobb tehermentesítés iránti igényt.

Azonnali elérhetőség
Email:
info@geppartner.hu