Hatékony munka minőségi gépekkel

Szeretne olyan munkagépek segítségével végezni az Önre váró feladatokkal, melyek valóban megbízhatóak? Ebben az esetben nem kell tovább keresgélnie a megfelelő cég után, mert már meg is találta azt!

Nézzen be hozzánk bármikor, amikor csak munkagépre van szüksége és bérelje ki akár azonnal az Ön igényeinek megfelelő berendezést. A mi gépparkunkban található gépek nem mondják fel a szolgálatot egyik pillanatról a másikra, nem okoznak Önnek idő és profit kiesést és nem kell rájuk költeni vagyonokat.

Minőségi munkagépeket szeretne bérelni? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Cégünktől olyan munkagépek bérelhetők, melyek szigorúan ellenőrzöttek minden használat után, hatékonyan működnek és már bizonyítottak. Gépparkunkban megtalál minden olyan munkagépet, ami épületbontáshoz, földmunkához vagy akár hulladékkezeléshez nélkülözhetetlen lehet.

Válogasson első osztályú törőgépeink, osztályozó gépeink, darálógépeink közül és béreljen minőséget! Keressen bizalommal a megadott elérhetőségeinken és kérje aktuális ajánlatunkat, valamint kérdéseivel forduljon munkatársainkhoz, készséggel segítünk Önnek mindenben!

Mi mindenre fel vagyunk készülve!

Megbízható építőipari gépeket szeretne bérelni, de annyi szolgáltatóban csalódott már, hogy nem tudja, hol találhatna olyan céget, ami minden igényére tud megoldást?

De milyen is egy felkészült gép-bérbeadó cég? Legyen naprakész, és felszerelt, rendelkezzen a szükséges gépekkel, melyek megfelelő minőségben és mennyiségben állnak a megrendelők rendelkezésére. A gépek legyenek lelkiismeretesen karbantartva, szervizelve, és természetesen minden gép, akár használt akár új, ellenőrzött forrásból származzon.

Forduljon hozzánk bizalommal és béreljen munkagépeket egy olyan elismert és kompetens cégtől, mint amilyenek mi vagyunk. Nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet épületbontáshoz, tereprendezéshez, rendelkezünk márkás építőipari gépek széles választékával, bányászathoz és hulladék előkészítéshez és kezeléshez használatos bérelhető gépekkel is.

Menjen biztosra, és béreljen gépeket tőlünk! Kérdéseivel, észrevételeivel keressen minket a megadott elérhetőségeinken, vagy kérjen árajánlatot!

Gépbérlés: A hatékony és gazdaságos munkavégzés alapja

Szüksége lenne speciális munkagépekre, de nincs meg a megfelelő anyagi keret hozzá? Nem is kell, hiszen az általunk kínált szolgáltatások között nemcsak hulladékkezelés, de gépbérlés is megtalálható!

Kiterjedt gépparkunk lehetővé teszi, hogy Ön komoly befektetés nélkül elvégezhesse feladatait. Önnek csak annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, kiválasztja, melyik gépre van szüksége, és a többit mi elintézzük! Gépeinket rendszeres és gondos karbantartásnak vetjük alá, hogy Ön a maximumot tudja kihozni a rendelkezésére álló munkaidőből.

Bérbe vehető munkagépeink között talál osztályozó és törő gépeket, de földmunkák elvégzésére is kiváló munkagépeket biztosítunk minden megrendelőnknek. Legyen szó kő, homok szortírozásáról vagy darálásáról, vagy akár árokásásról, mi biztosítjuk a munkafolyamatokhoz szükséges berendezéseket!

Spóroljon pénzt és időt velünk úgy, hogy ellenőrzött munkagépekkel dolgozik!
Válassza a gépbérlés lehetőségét és forduljon hozzánk bizalommal gépparkunkkal kapcsolatos kérdéseivel!

Törőgépek

Elsősorban Mobil TEREX, EXTEC (Sandvik) HART’L és PEGSON, gépeket üzemeltetünk, de Rubble master, Rockstear, Fintec , és még Jászberényi törőgépek is megtalálhatók a palettán. Minden jellegű törési, darálási feladatban állunk rendelkezésre, legyen kő, homok, kavics, különös tekintettel az inert hulladékra. Törőberendezéseinket komoly szervizháttérrel és képzett szakemberek közreműködésével bocsátjuk, ügyfeleink rendelkezésre az ország egész területén. Törőgépeink javarészt pofás, röpítő és kúpos törőgépek, de speciális esetben különböző malmok és egyéb őrlőeszközök is rendelkezésre állnak.

Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Orosházi szennyvíztelep bontásakor keletkezet inert hulladék darálása Hartl PC1055 j típusú pofástörővel Orosházi szennyvíztelep bontásakor keletkezet inert hulladék darálása Hartl PC1055 j típusú pofástörővel Orosházi szennyvíztelep bontásakor keletkezet inert hulladék darálása Hartl PC1055 j típusú pofástörővel

Osztályozógépek

A Partnereink által a leginkább kedvelt EXTEC, TEREX és KEESTRACK márkák mellett a Powerscreen, Fintec berendezések is állnak ügyfeleink rendelkezésére. Jellemzően MOBIL „nehéz”, „finom”, vagy kompakt rostákat, esetenként „fejelő” vagy meddőrostákat adunk bérbe, vagy üzemeltetünk, de volt már igény speciális osztályozógépekre is. Osztályozógépeink javarészt lánctalpas mobil eszközök, de előfordul a szántalpas, gumikerekes vagy egyéb félmobil eszköz is a palettán. 2012 nyarától telepített rendszerek bérbeadása is felmerült, természetesen kizárólag, nagyobb volumenű munkák esetén. Standard osztályozógépeink, hasonlóan a törőgépekhez, maximum 3-5 napon belül munkára kész állapotban, leszállítva ügyfeleink részére tudjuk bocsátani. Az elmúlt évek tapasztalatai bizonyítják, hogy ez a terület erősségünk.

Osztályozógépek Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozás Szajol - Kisújszálláson

Földmunkagépek és rakodógépek

Első sorban a top gyártók eszközeit favorizáljuk, mint például a Hitachi, Komatsu, Volvo vagy a Caterpillar, de megtalálható a palettánkon ATLAS, esetenként Doosan vagy egyéb távol keleti márka is. Jelenleg a 12-45 tonna közötti eszközök a prioritás, de tervezzük, hogy 2013 nyarától, komoly hangsúlyt fektetünk a mini, midi kotrókra, csúszó-kormányzású eszközökre, kis homlokrakodókra és a Magyarországon oly' népszerű kombi-rakodókra is.

Tekintse meg bérelhető munkagépeinket is!

Cégünk minőségi földmunkagépekkel és rakodógépekkel áll az Ön rendelkezésére! További információért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Földmunkagép Munka közben Munka közben Volvo Doosan Hyundai O&K Case Caterpiller Liebherr 944 Kobelco

Egyéb gépeink

Nálunk megtalálható egyéb gépek.

Géplistánk

  Mobil törőgépek
 • 1055 J 5db. pofástörő
 • McCloskey J 40 2db. pofástörő
 • Extec C10 4 db. pofástörő
 • Extec C12 3 db. pofástörő
 • Terex 1160 J 3 db. pofástörő
 • Terex 1175 pofástörő
 • Terex 1540 2db. kúpos törő
 • Hartl 1060 3 db. röpítő törő
 • ODV 2 db. függőleges tengelyű röpítő törő
 • Sandvik QJ241 1 db. pofástörő
  Mobil osztályozógépek (Nehézrostáink korlátozottan hozzáférhetők!)
 • Keestrack Novum 2 db. nehézrosta
 • Keestrack Combo 2 db. nehézrosta
 • Terex 883 3 db. nehézrosta
 • Terex 863 nehézrosta
 • McCloskey R70 2 db. nehézrosta
 • McCloskey R150 nehézrosta
 • Extec E7 3db. nehézrosta
 • Terex 683 2 db. finom, kompakt osztályozó
 • Extec S3 2 db. finom, kompakt osztályozó
 • Terex 693 2 db. finom, kompakt osztályozó
 • Extec S5 2 db. finom, kompakt osztályozó
 • Extec S7 finom, kompakt osztályozó
 • Powerscreen 2100 finom, kompakt osztályozó
 • Sandvik QA 140 finom, kompakt osztályozó

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36-49/817-982
Email:
info@geppartner.hu