Hatékony munka minőségi gépekkel

Szeretne olyan munkagépek segítségével végezni az Önre váró feladatokkal, melyek valóban megbízhatóak? Ebben az esetben nem kell tovább keresgélnie a megfelelő cég után, mert már meg is találta azt!

Nézzen be hozzánk bármikor, amikor csak munkagépre van szüksége és bérelje ki akár azonnal az Ön igényeinek megfelelő berendezést. A mi gépparkunkban található gépek nem mondják fel a szolgálatot egyik pillanatról a másikra, nem okoznak Önnek idő és profit kiesést és nem kell rájuk költeni vagyonokat.

Minőségi munkagépeket szeretne bérelni? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Cégünktől olyan munkagépek bérelhetők, melyek szigorúan ellenőrzöttek minden használat után, hatékonyan működnek és már bizonyítottak. Gépparkunkban megtalál minden olyan munkagépet, ami épületbontáshoz, földmunkához vagy akár hulladékkezeléshez nélkülözhetetlen lehet.

Válogasson első osztályú törőgépeink, osztályozó gépeink, darálógépeink közül és béreljen minőséget! Keressen bizalommal a megadott elérhetőségeinken és kérje aktuális ajánlatunkat, valamint kérdéseivel forduljon munkatársainkhoz, készséggel segítünk Önnek mindenben!

Mi mindenre fel vagyunk készülve!

Megbízható építőipari gépeket szeretne bérelni, de annyi szolgáltatóban csalódott már, hogy nem tudja, hol találhatna olyan céget, ami minden igényére tud megoldást?

De milyen is egy felkészült gép-bérbeadó cég? Legyen naprakész, és felszerelt, rendelkezzen a szükséges gépekkel, melyek megfelelő minőségben és mennyiségben állnak a megrendelők rendelkezésére. A gépek legyenek lelkiismeretesen karbantartva, szervizelve, és természetesen minden gép, akár használt akár új, ellenőrzött forrásból származzon.

Forduljon hozzánk bizalommal és béreljen munkagépeket egy olyan elismert és kompetens cégtől, mint amilyenek mi vagyunk. Nálunk mindent megtalál, amire szüksége lehet épületbontáshoz, tereprendezéshez, rendelkezünk márkás építőipari gépek széles választékával, bányászathoz és hulladék előkészítéshez és kezeléshez használatos bérelhető gépekkel is.

Menjen biztosra, és béreljen gépeket tőlünk! Kérdéseivel, észrevételeivel keressen minket a megadott elérhetőségeinken, vagy kérjen árajánlatot!

Modern törőgépek anyagfeldolgozáshoz

törőgépek

Anyagfeldolgozásra általában két területen van alapvetően szükség, ez az építőipar és a bányaipar területe. A bányászatban nélkülözhetetlen egy, az igényeknek megfelelő hatékonysággal dolgozó törőgép, ami részt vesz a kőfejtés nagy energiát megkövetelő folyamatában.

Az építkezések és épületbontások egyaránt magukba foglalják az anyagfeldolgozás fázisát, hiszen mindkét esetben keletkezik olyan anyagmennyiség, ami vagy elszállításra vár vagy feldolgozásra alkalmas.

A törőgépeknek több típusát lehet megkülönböztetni, szám szerint háromféle van, amit rendszeresen használnak. Ezek a pofás, a röpítő és a kúpos törőgépek. Mindegyik típus, modelltől függően alkalmas elsődleges, másodlagos és harmadlagos törőfeladatokhoz is.

Az általunk forgalmazott és használatban lévő törőgépek több, ismert és elismert márka modelljei, amik kiválóan alkalmasak a különféle anyagfeldolgozással kapcsolatos feladatok tökéletes végrehajtására. Berendezéseink sokoldalúak, hatékonyak, a célnak megfelelő teljesítménnyel és kapacitással működnek. A törőgépek egyik alapvető tulajdonsága, hogy mobilak, lánctalpas járószerkezetüknek köszönhetően gyakorlatilag bármilyen terepen elboldogulnak és közvetlenül az anyagfeldolgozás helyszínére irányíthatóak.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben azt tervezi, hogy saját törőgépeket vásárol, és ismerje meg az általunk forgalmazott márkák munkagépeit! Természetesen anyagfeldolgozással kapcsolatos szolgáltatásainkat is igénybe veheti. Gépparkunkat többek között Rockstear, Pegson és Terex gépek alkotják, melyeknek a szervizelésére, karbantartására kiemelt figyelmet fordítunk. Törőgépeink alkalmasak többféle anyag törésére, feldolgozására is, a kijelölt munkát megbízható gépkezelőink segítségével hatékonyan és határidőre elvégezzük.

Ha szüksége van ránk, lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeink valamelyikén és kérjen árajánlatot kiválasztott szolgáltatásainkra! Szívesen válaszolunk a kérdéseire is, ha felkeresi kollégáinkat!

Modern gépeinkkel a betontörés és betonroppantás nagyon egyszerűen kivitelezhető!

A beton, amilyen szürke és unalmasnak tűnő anyag, olyan sokat tud nyújtani. Betonból olyan hatalmas épületek is születhetnek, mint amilyenek a tízemeletes blokk házak, de akár lakberendezési tárgyak is készülhetnek belőle. A beton nagy lehetőségeket rejt magában, és a legjobb benne, hogy akár újra is hasznosítható. Ami kiszolgálta az idejét, és már nincsen rá szükség, azt csak el kell bontani, hogy átadja a helyét az újabb objektumoknak.

Egy betonból készült dolgot persze nem lehet csak úgy, fél kézzel eltüntetni. A megfelelő eszközök birtokában azonban időpocséklás nélkül és nagyon hatékonyan lehet a betont elbontani.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, és mi segítünk a betonépületek és tömbök lebontásában, eltüntetésében! Ezekhez a feladatokhoz a legkorszerűbb gépekkel rendelkezünk. A gépparkunkban található gépek olyan márkák folyamatos fejlesztésének az eredményei, mint a Terex, Rockstear, Fintec, Pegson, vagy akár a Rubble Master. A törőgépek nem csupán betonroppantáshoz, vagy betontöréshez alkalmasak, hanem akár a törmelék precíz darálására is. Ha a helyszínen egyéb anyag is jelen van, mint kavics, homok, azoknak a feldolgozása, begyűjtése szintén nem jelent nehézséget ezekkel a gépekkel.

A betonroppantás és a betontörés telektisztításhoz, építkezéshez, épületbontáshoz kiváló választás. A kifejezetten erre a célra tervezett gépekkel a munka nem fáradságos, viszont kockázatmentes és gyorsabb. A betontörés és a betonroppantás törőgépeivel kevesebb hulladékot kell maga után hagynia az embereknek, ennek köszönhetően pedig több anyagot lehet újrahasznosítani és felhasználni anélkül, hogy gyártani kellene őket.

Keresse fel bizalommal cégünket, és vegye igénybe szolgáltatásainkat betonroppantással, betontöréssel kapcsolatban! Modern gépeink és tapasztalt embereink jelentik a garanciát a sikerre. Lépjen velünk kapcsolatba a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot a szolgáltatásainkra!

Gépbérlés: A hatékony és gazdaságos munkavégzés alapja

Szüksége lenne speciális munkagépekre, de nincs meg a megfelelő anyagi keret hozzá? Nem is kell, hiszen az általunk kínált szolgáltatások között nemcsak hulladékkezelés, de gépbérlés is megtalálható!

Kiterjedt gépparkunk lehetővé teszi, hogy Ön komoly befektetés nélkül elvégezhesse feladatait. Önnek csak annyi a dolga, hogy felveszi velünk a kapcsolatot, kiválasztja, melyik gépre van szüksége, és a többit mi elintézzük! Gépeinket rendszeres és gondos karbantartásnak vetjük alá, hogy Ön a maximumot tudja kihozni a rendelkezésére álló munkaidőből.

Bérbe vehető munkagépeink között talál osztályozó és törő gépeket, de földmunkák elvégzésére is kiváló munkagépeket biztosítunk minden megrendelőnknek. Legyen szó kő, homok szortírozásáról vagy darálásáról, vagy akár árokásásról, mi biztosítjuk a munkafolyamatokhoz szükséges berendezéseket!

Spóroljon pénzt és időt velünk úgy, hogy ellenőrzött munkagépekkel dolgozik!
Válassza a gépbérlés lehetőségét és forduljon hozzánk bizalommal gépparkunkkal kapcsolatos kérdéseivel!

Bontáshoz, tereprendezéshez a betontörés a megoldás!

Az átalakítások, építkezések alkalmával gyakran megesik, hogy régi, ott maradt alapzatot, kőtömböket, betontömböket kell eltávolítani. Ezt lehetőleg minél gyorsabban, hatékonyan és a lehető legkevesebb munkával kell megvalósítani, hogy a tényleges munka megkezdődhessen. A betontörést pontosan erre találták ki.

A kézi felszedés és feldarabolás természetesen már nem jöhet szóba, és felesleges is, amikor számos, modern munkagép áll a rendelkezésre. Ezek a gépek már képesek megbirkózni a legkeményebb vasbetonnal is, és gond nélkül összeroppantják, összetörik azt. A betontörést követően már könnyű eltávolítani az épületmaradványokat, és maradéktalanul kivitelezni a bontási munkálatokat.

A betontörést és kiemelést követően arra is van lehetőség, hogy a betondarabokat a megfelelő géppel ledarálják, és akár újra is hasznosítsák, csökkentve ezzel a környezeti terhelést. Ha épületbontáshoz keres megbízható gépeket, illetve szakmailag felkészült céget, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Törőgépek

Elsősorban Mobil TEREX, EXTEC (Sandvik) HART’L és PEGSON, gépeket üzemeltetünk, de Rubble master, Rockstear, Fintec , és még Jászberényi törőgépek is megtalálhatók a palettán. Minden jellegű törési, darálási feladatban állunk rendelkezésre, legyen kő, homok, kavics, különös tekintettel az inert hulladékra. Törőberendezéseinket komoly szervizháttérrel és képzett szakemberek közreműködésével bocsátjuk, ügyfeleink rendelkezésre az ország egész területén. Törőgépeink javarészt pofás, röpítő és kúpos törőgépek, de speciális esetben különböző malmok és egyéb őrlőeszközök is rendelkezésre állnak.

Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Törőgép Orosházi szennyvíztelep bontásakor keletkezet inert hulladék darálása Hartl PC1055 j típusú pofástörővel Orosházi szennyvíztelep bontásakor keletkezet inert hulladék darálása Hartl PC1055 j típusú pofástörővel Orosházi szennyvíztelep bontásakor keletkezet inert hulladék darálása Hartl PC1055 j típusú pofástörővel

Osztályozógépek

A Partnereink által a leginkább kedvelt EXTEC, TEREX és KEESTRACK márkák mellett a Powerscreen, Fintec berendezések is állnak ügyfeleink rendelkezésére. Jellemzően MOBIL „nehéz”, „finom”, vagy kompakt rostákat, esetenként „fejelő” vagy meddőrostákat adunk bérbe, vagy üzemeltetünk, de volt már igény speciális osztályozógépekre is. Osztályozógépeink javarészt lánctalpas mobil eszközök, de előfordul a szántalpas, gumikerekes vagy egyéb félmobil eszköz is a palettán. 2012 nyarától telepített rendszerek bérbeadása is felmerült, természetesen kizárólag, nagyobb volumenű munkák esetén. Standard osztályozógépeink, hasonlóan a törőgépekhez, maximum 3-5 napon belül munkára kész állapotban, leszállítva ügyfeleink részére tudjuk bocsátani. Az elmúlt évek tapasztalatai bizonyítják, hogy ez a terület erősségünk.

Az osztályozógépek szerepe a vasúti ágyazat terén

Az osztályozógépek szerepe a vasúti ágyazat terén A vasúti pálya ágyazata a világon mindenhol bizonyos méretűre zúzott kövekből áll. Az ágyazat feladata elsősorban a vágány stabil alátámasztása, és a terhelés egyenletes elosztása az alépítményre. Az ágyazatnak köszönhetően helyezhető el a vágány precízen az előzetes tervek szerint, és nagyobb részt az ágyazaton múlik az is, hogy a vágány még nagy terhelés esetén se mozdulhasson semerre.

Ahhoz azonban, hogy az ágyazat megfelelően elláthassa funkcióját, adott méretű zúzott kövekre van szükség. A tapasztalatok szerint a 32 mm és 50 mm közötti méretű kövek a legalkalmasabbak a feladatra, ezeket osztályozógéppel lehet pontosan és gyorsan kiválogatni. Az ágyazat vastagságát a megengedett maximális pályasebesség, a tengelyterhelés és a létesítmény alapján határozzák meg. Az osztályozógépeknek a legtöbb feladata vasbetonaljas kitérőknél és 140 km/h-ás, vagy annál nagyobb pályasebességű szakaszokon van, itt szükséges ugyanis a legvastagabb ágyazat.

Szeretne többet tudni az osztályozógépekről? Keressen fel minket bizalommal, munkatársaink készséggel válaszolnak kérdéseire!Osztályozógépek Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozógép Osztályozás Szajol - Kisújszálláson

Földmunkagépek és rakodógépek

Első sorban a top gyártók eszközeit favorizáljuk, mint például a Hitachi, Komatsu, Volvo vagy a Caterpillar, de megtalálható a palettánkon ATLAS, esetenként Doosan vagy egyéb távol keleti márka is. Jelenleg a 12-45 tonna közötti eszközök a prioritás, de tervezzük, hogy 2013 nyarától, komoly hangsúlyt fektetünk a mini, midi kotrókra, csúszó-kormányzású eszközökre, kis homlokrakodókra és a Magyarországon oly' népszerű kombi-rakodókra is.

Tekintse meg bérelhető munkagépeinket is!

Cégünk minőségi földmunkagépekkel és rakodógépekkel áll az Ön rendelkezésére! További információért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Földmunkagép Munka közben Munka közben Volvo Doosan Hyundai O&K Case Caterpiller Liebherr 944 Kobelco

Egyéb gépeink

Nálunk megtalálható egyéb gépek.

Géplistánk

  Mobil törőgépek
 • 1055 J 5db. pofástörő
 • McCloskey J 40 2db. pofástörő
 • Extec C10 4 db. pofástörő
 • Extec C12 3 db. pofástörő
 • Terex 1160 J 3 db. pofástörő
 • Terex 1175 pofástörő
 • Terex 1540 2db. kúpos törő
 • Hartl 1060 3 db. röpítő törő
 • ODV 2 db. függőleges tengelyű röpítő törő
 • Sandvik QJ241 1 db. pofástörő
  Mobil osztályozógépek (Nehézrostáink korlátozottan hozzáférhetők!)
 • Keestrack Novum 2 db. nehézrosta
 • Keestrack Combo 2 db. nehézrosta
 • Terex 883 3 db. nehézrosta
 • Terex 863 nehézrosta
 • McCloskey R70 2 db. nehézrosta
 • McCloskey R150 nehézrosta
 • Extec E7 3db. nehézrosta
 • Terex 683 2 db. finom, kompakt osztályozó
 • Extec S3 2 db. finom, kompakt osztályozó
 • Terex 693 2 db. finom, kompakt osztályozó
 • Extec S5 2 db. finom, kompakt osztályozó
 • Extec S7 finom, kompakt osztályozó
 • Powerscreen 2100 finom, kompakt osztályozó
 • Sandvik QA 140 finom, kompakt osztályozó